Stephan Pelger a murit. Designerul a fost găsit spânzurat în atelierul său din București

08 iun. 2023
1514 Afișari
Stephan Pelger a murit. Designerul a fost găsit spânzurat în atelierul său din București
Creatorul de modă Stephan Pelger a murit | Sursa foto: stephanpelger@Instagram

Designerul Stephan Pelger a murit. Acesta a fost găsit spânzurat atelierul pe care acesta îl avea în Sectorul 2 din București.

Stephan Pelger a murit la 43 de ani

Celebrul designer român a fost găsit astăzi, 8 iunie 2023, spânzurat în atelierul său din Capitală de un vecin. Acesta s-a stins la vârsta de 43 de ani.

La fața locului s-au prezentat două echipaje de poliție, pentru a efectua cercetări, și medicii. Din nefericire, cadrele medicale nu au mai putut sa-l salveze. Decesul a fost declarat de către autoritățile ajunse la atelierul acestuia, transmite Antena 3 CNN.

O anchetă a fost deschisă pentru a determinat exact care au fost împrejurările în care designerul a murit. La acest moment se merge pe premisa unei sinucideri, deoarece nu există semne de violență.

Poliția Capitalei a transmis:

La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul fără viață a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML) unde urmează să fie efectuată necropsia.

„Sufăr de depresie de la 10 ani”

Cunoscutul creator de modă a povestit, într-un interviu dat anul acesta, că suferea de insomnii și se confrunta adesea cu stări de depresie. Cu toate astea, el ar fi urmat un tratament de specialitate.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pentru prima dată de la vârsta de 10 ani. De-a lungul anilor, acesta a fost internat în mai multe centre de tratament.

Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul.

Stephan Pelger se număra printre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. Acesta a creat ținute pentru cunoscute vedete, actrițe și prezentatoare din țară. Pasiunea sa pentru modă a pornit încă din copilărie.

Designerul a studiat Școala Populară de Artă, iar apoi a urmat cursurile Institutului de Modă de la Viena.

Cookies