ARHIVA B365

STENOGRAME Discuții Cristian Poteraș-Dorin Cocoș în august 2008: „Nu am văzut, nu am auzit”

Conversatiile au uneori un ton amical, tradand o relatie apropiata, conform sorinamatei.blogspot.ro/ . Dorin Cocos foloseste apelative precum  „Cristi”, „domn Cristi”, „prietene”, „domnule presedinte”, „frate”, „fratioare”, „fratele meu”, Cristian Poteras adresandu-se in schimb omului de afaceri cu apelativele „excelenta” si „tata”.

Intr-una dintre interceptari, Poteras ii spune lui Cocos ca „leprele astea de la PNL fac presiune pe fata aia a mea care a facut dosarul la mama aia cu doi copii” , si ca „problema” s-ar afla „in instanta”, asa cum i se relatase de catre respectiva persoana. 

Este mentionat si numele lui Demirel Spiridon, fost viceprimar PNL al sectorului 6 la acea vreme, care a devenit in 2013 secretar general al Ministerului Dezvoltarii Regionale iar in 2014- comisar general adjunct cu rang de subsecretar de stat al Garzii Nationale de Mediu, in prezent director comercial CNCIR, scrie Sorina Matei.

Citeste interceptarile pe blogul http://sorinamatei.blogspot.ro/ 

Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, a fost condamnat, vineri, la OPT ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în urma unei DECIZII DEFINITIVE dată de Curtea de Apel Bucureşti. El va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova. Cristian Poteraș este condamnat pentru abuz în serviciu în formă continuată într-un dosar privind retrocedarea ilegală a unor terenuri din Bucureşti. El fusese achitat în prealabil de Judecătoria Sectorului 6. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button