ARHIVA B365

Stenograma unei întâlniri dintre Mircea Sandu și Gică Popescu, publicată de Dumitru Dragomir

„Cinci oameni importanți din fotbalul românesc, pe care îi voi numi grupul “Chinta spartă”, s-au reunit în biroul lui Mircea Sandu, înainte de alegeri. Dezvăluirile sunt uluitoare: cum se folosesc banii din bugetul federației, influențe politice și multe altele. Până la urmă, ca în argoul pocheriștilor,  „Chinta spartă” a avut asul grandat, adică fals! Cu vreo lună înainte de alegerile FRF s-au întâlnit “greii” fotbalului: Mircea Sandu, președintele FRF, Adalbert Kassai, secretar general, Dumitru ”Meche” Mihalache, director general al FRF, Anghel Iordănescu, care acum nu știu ce funcție deține, dar are salariul cel mai mare din toată instituția, Gică Popescu, “candidatul cu șansele cele mai mari” și doi juriști neimportanți, ale căror nume nu le mai pomenesc aici”, scrie Dumitru Dragomir, pe blogul său, confom realitatea.net.

Stenograma publicată de Dumitru Dragomir:

Mircea Sandu (către secretară): Hai, dragă, i-ai servit cu cafea?  Mai așteptăm pe cineva? Cheamă-l și pe Gică, vezi că e pe la Bela (Kassai, n.n.). Spuneți-le că nu am prea mult la timp la dispoziție, pentru că mă duc la spa, la Mogoșoaia.

Vin și cei doi, cu zâmbetul pe față și puși pe șotii.

Mircea Sandu: “Trebuia să-l invitați și pe Ilie Dumitrescu!”

Bela Kassai: “Ce treabă are el cu ce discutăm noi aici?”

M.S.: Băi Gică, mi-a spus Bănicioiu că nu mai poate să meargă cu tine prin alte județe, că-l va lua în curând de la sport. Hai să vedem ce am mai făcut. Bela, ai aranjat totul la Brașov?

B.K.: Da, am aranjat totul cu Goga, dar trebuie să-i dăm ceva lovele.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button