Stelian Tănase: Avem cea mai ieftină grilă din istoria Televiziunii Române

de:
24 feb. 2014
1 afișări
Stelian Tănase: Avem cea mai ieftină grilă din istoria Televiziunii Române

Stelian Tănase a anunţat că TVR 1 va fi un post cu precădere de news și curent-affairs, iar canalul TVR 2 va fi preponderent cultural.

„Avem cea mai mică sumă pe care o televiziune publică o cheltuiește pentru programele sale. Toată grila de programe a postului TVR 1 costă 25.000 de euro pe săptămână. Lucrăm ca să venim cu cheltuielile pe care ni le permitem. Este cea mai ieftină grilă din istoria Televiziunii Române”, a declarat Stelian Tănase, citat de paginademedia.ro.

Acesta a mai spus că suma pentru grila săptămânală a postului TVR 2 este 15.000 de euro.

Irina Radu, Director de Programe al TVR, a precizat că sumele menționate de Stelian Tănase pentru grila săptămânală a posturilor TVR 1 (25.000 de euro) și TVR 2 (15.000 de euro) nu includ costurile știrilor și nici bugetele alocate filmelor.

„Am renunțat la programele evazioniste, costisitoare, specifice televiziunilor private și care nu justifică audiențele. Aceste programe se văd din abundență la televiziunile private. Am ales programe obligatorii, contăm pe informații, dezbatere, cultură și educație”, a mai spus Stelian Tănase.

Citiţi mai multe pe paginademedia.ro.

Cookies