ȘTIRI

Stelian Fuia și Adrian Rădulescu, audiați în Dosarul Nana

Primii politicieni care vor fi audiaţi în Dosarul Nana, care vizează modul în care preşedintele Traian Băsescu şi familia sa au achiziţionat terenul agricol din comuna Nana sunt Stelian Fuia, fostul director al institutului de la Fundulea şi Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial.

Potrivit România TV, audierile vor avea loc ca urmare a raportului pe care Corpul de Control al primului-ministru l-a trimis către procurori, după toate verificările care au fost făcute în privinţa acestei achiziţii.

Concluziile desprinse în urma controlului sunt de natură să arate că au existat elemente ilegale în privinţa retrocedărilor terenurilor. Reprezentanţii Corpului de Control au constatat că s-au făcut retrocedări ilegale în comuna Nana, iar în acest context ar fi audiat Stelian Fuia, care a fost directorul Institutului de la Fundulea.  Tot în legătură cu aceste terenuri, retrocedate ilegale, va fi audiat şi Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţual, care s-a ocupat de inspectarea acestor terenuri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button