Stelele Moscovei pe gheaţă, spectacol în premieră la Bucureşti

de:
12 sept. 2013
0 Afișari
Stelele Moscovei pe gheaţă, spectacol în premieră la Bucureşti

32 de patinatori de excepţie, în frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin, vor transforma gheaţa în materie impalpabilă, îmbinând graţia şi farmecul baletului cu acrobaţii şi figuri de patinaj complexe, costume extraordinare cu uluitoare coregrafii, dar mai ales cu o interpretare artistică care i-a făcut unici in lume, conform Mediafax.

„Balşoi” înseamnă în Rusia excelenţa şi este un calificativ primit doar de cei mai talentaţi şi mai mari artişti. Când a avut loc primul turneu Bobrin Ice Theatre, în 1988, presa a elogiat prestaţia artiştilor, iar jurnaliştii din Paris au numit teatrul „Bolshoi on Ice”. După spectacole de succes, teatrul a primit apoi supranumele de „Stelele Moscovei pe gheaţă”.

Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin s-au alăturat companiei dupa ce au câştigat Jocurile Olimpice din 1988, devenind starurile principale. „Inovativi, neconvenţionali, fabuloşi” sunt cuvintele care au însoţit prestaţia cuplului Natalya Bestemyanova – Andrey Bukin de-a lungul întregii lor cariere. În 1992, perechea a primit cea mai înaltă distincţie acordată de Uniunea Internaţionala de Patinaj (ISU) – trofeul Jacques Favart, pentru inovaţiile aduse dansului pe gheaţă. Multipli campioni olimpici, mondiali şi europeni, ei au hipnotizat publicul cu dansul lor pe gheaţă la competiţii şi continuă să o facă şi în prezent cu „Stelele Moscovei pe gheaţă”.

Igor Bobrin şi coregrafii teatrului au creat un gen nou de artă, îmbinând baletul cu patinajul artistic şi interpretarea dramatică. Ei au fost primii care au pornit pe acest drum, împreună cu mai mulţi campioni, şi au creat show-uri care au încântat spectatori din întreaga lume.

Show-urile susţinute în România de „Stelele Moscovei pe gheaţă” au fost, doi ani la rând, sold out. Patinajul este un sport foarte iubit în România, iar spectacolul oferit de „Stelele Moscovei pe gheaţă” este unul total şi fascinant.

Programul va conţine în prima parte „Spărgătorul de Nuci”, iar în partea a doua o „Gala a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche si de grup.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului naţional-cultural „Artă contra drog – 2013”, iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzica şi Film „Dracula” şi CIADO România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Biletele pentru spectacolul din Capitală se găsesc la casele Sălii Polivalente, Sălii Palatului, Teatrului Naţional „I. L.Caragiale”, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Magazinul Unirea (parter), Staţia de metrou Unirii 2, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categoria de loc, biletele pot fi achiziţionate la preţul de: 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) şi 75 de lei (categoria III).

Cookies