Stelea: Mircea Sandu mi-a propus funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret

de:
19 aug. 2013
0 Afișari
Stelea: Mircea Sandu mi-a propus funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret

„Domnul Mircea Sandu mi-a propus azi să preiau naţionala de tineret. Sincer, nu mă aşteptam să mă sune, eu mă prezentasem la selecţionata Under 17. Dar mă bucur foarte mult că s-a gândit la mine. Mâine, vom avea o întâlnire şi sper să punem la totul punct”, a spus Stelea.

Fostul portar al primei reprezentative a precizat că deocamdată este prea devreme să evalueze şansele selecţionatei Under 21 în grupa a VI-a a preliminariilor CE 2013-2015, din care face parte alături de Germania, Irlanda, Muntenegru şi Insulele Feroe. „Este prea devreme să spun eu ce şanse are echipa în grupă. Deocamdată a fost doar un meci (n.r. – cu Insulele Feroe, scor 2-2), după ce voi fi numit îmi voi spune şi părerea referitor la acest lucru. Oricum, în cazul în care voi prelua echipa cu siguranţă voi discuta cu Emil Săndoi. Mi se pare normal şi sunt sigur că mă vor ajuta sfaturile lui”, a spus Stelea.

Contactat telefonic de agenţia MEDIAFAX, fostul selecţioner Emil Săndoi a declarat, luni, că Bogdan Stelea reprezintă o soluţie bună pentru reprezentativa U 21. „Îi urez baftă lui Bogdan Stelea, sunt sigur că performanţele din cariera de fotbalist le va realiza şi la tineret ca selecţioner. Nu ştiu dacă a ajuns la un acord cu conducerea federaţiei, dar din punctul meu de vedere reprezintă o soluţie bună. Mi-a fost coleg la echipa naţională şi am încredere că poate continua munca mea la tineret”, a spus Săndoi.

El a menţionat că decizia de a demisiona i-a comunicat-o preşedintelui FRF în urmă cu câteva zile. „Eu am luat decizia şi i-am comunicat-o preşedintelui în urmă cu câteva zile, dar astăzi stabilisem să ne întâlnim şi să reziliem contractul. Nu pot să spun exact care sunt motivele pentru că eu am petrecut momente frumoase la această echipă. Dar fiecare ne stabilim anumite standarde, iar la un moment dat lucrurile nu evoluează aşa cum ne dorim”, a explicat Emil Săndoi.

Antrenorul nu are deocamdată planuri de viitor. „Acum vreau să iau o mică pauză pentru că nu mi-ar strica. Apoi mă voi gândi şi la viitor”, a precizat Emil Săndoi.

Conform site-ului oficial al FRF, palmaresul lui Emil Săndoi în cei şapte ani petrecuţin funcţia de selecţioner al reprezentativei Under 21 cuprinde 28 de victorii, 16 egaluri şi 13 înfrângeri în cele 57 de meciuri disputate. Dintre acestea, 31 au fost oficiale, în acestea înregistrând 17 victorii, 8 remize şi 6 eşecuri.

Cookies