Ştefan Stan, pe urmele inelului din „The Hobbit”

de:
09 dec. 2013
1 Afișari
Ştefan Stan, pe urmele inelului din

Itinerariul a fost similar cu cel parcurs de cei 13 gnomi din film, dar recreat pe meleaguri româneşti, în cadrul unui proiect inedit lansat de Forum Film România, distribuitor local al producţiilor MGM pentru a promova lansarea celui mai recent  film din trilogia The Hobbit – The Desolation of Smaug.

„The Hobbit” prezintă o lume complexă ce are la bază legende şi mituri populare din diverse culturi ale lumii. Multe dintre personajele sau reperele geografice din film se regăsesc şi în bogata mitologie românească, iar scopul aventurii participanţilor este să descopere şi să promoveze legende şi mituri locale, dar şi să aducă astfel mai aproape de iubitorii filmului lumea magică de care s-au îndrăgostit în prima parte a trilogiei, lansată anul trecut.

În film, Bilbo Baggins, vrăjitorul Gandalf şi 12 gnomi, în frunte cu Thorin Oakenshield, îşi continuă drumul plin de aventuri neprevăzute către Muntele Singuratic şi Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se întâlnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pământul de Mijloc. Tot în acest fel, cei 11 participanţi la proiect vor explora ţinuturi montane spectaculoase şi vor trece printr-o serie de probe special concepute pentru a recrea atmosfera din film.

„The Hobbit: The Desolation of Smaug”/”The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este a doua parte a trilogiei inspirate din lumea de legendă a lui J.R.R Tolkien. Filmul poartă semnătura regizorului Peter Jackson (câştigător al premiului Oscar pentru regia Lord of The Rings) şi continuă povestea din prima parte, „Hobbitul: O călătorie neaşteptată”, care a înregistrat încasări record în România, fiind filmul anului 2012.

Cookies