Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, ar urma să fie DEMIS zilele următoare. Cine o să-i ia locul | SURSE

11 nov. 2021
639 Afișari
Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, ar urma să fie DEMIS zilele următoare. Cine o să-i ia locul | SURSE
Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, ar urma să fie DEMIS zilele următoare. Cine o să-i ia locul | SURSE. Foto: mainnews.ro

Șeful de la Metrorex, omul care în luna aprilie, în contextul demolării magazinelor de la metrou, a pus mâna pe rangă, ar urma să fie demis, potrivit unor surse b365.ro. Cine o să preia atribuțiile directorului de la metrou.

Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, ar urma să fie DEMIS zilele următoare. Cine o să-i ia locul | SURSE. Șeful de la metrou ar urma să fie demis din funcție după doar 8 luni.

Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex ar urma să fie DEMIS

Ștefan Paraschiv, directorul general al Metrorex ar urma să fie demis, potrivit unor declarații pe surse obținute de B365.ro, la data de 11 noiembrie 2021. Se pare că decizia a fost luată la nivelul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Miercuri, 17 noiembrie 2021, ar urma să fie ultima zi a lui Paraschiv în funcția de Director General Metrorex. Revocarea directorului general se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de Administrație al Metrorex, potrivit clubferoviar.ro.

În data de 9 martie 2021, Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor la acea dată, anunța numirea în funcția de director general al Metrorex pentru Ștefan Paraschiv. Economist de profesie, Paraschiv a fost în perioada 2017 – 2020, preşedintele Consiliului de Administraţie Romaero Băneasa.

Cătălin Drulă declara la acea dată că unul dintre obiectivele lui Ștefan Paraschiv este acela de a rezolva problemele financiare pe care le avea Metrorex.

Șeful cu ranga de la metrou. Așa a devenit cunoscut Ștefan Paraschiv în data de 7 aprilie 2021, în contextul demolării magazinelor din subteran care nu aveau autorizații. Directorul care urmează să fie demis a pus mâna pe rangă și s-a chinuit minute în șir să deschidă ușa unui magazin care avea ușa închisă și nu fusese evacuat.

Recomandăm și: Ministrul Drulă l-a felicitat pe directorul Metrorex: ”Un cartel se destructurează cu ranga”

Cine ar urma să-i ia locul la șefia Metrorex

Întrebarea care se află pe buzele tuturor este „cine ar urma să-i ia locul lui Ștefan Paraschiv?”. Ei bine, este același om care a fost și înainte de directorul demis de la metrou. Mariana Miclăuș ar urma să preia atribuțiile de Director General al Metrorex.

Recomandăm și: Magistrala de metrou M2 se prelungește până în comuna Berceni. Studiul de fezabilitate a fost semnat

Mariana Miclăuș a preluat atribuțiile de director general la metrou în data de 26 februarie 2021, după ce, fostul director al companiei, Gabriel Mocanu, și-a dat demisia în aceeași zi, potrivit unui anunț făcut de Ministerul Transporturilor la acea dată.

Cookies