Știri București

Ștefan Paraschiv a fost revocat. Noul director al Metrorex, din industria petrolieră

Este oficial. Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcția de director general al Metrorex. Cine este noul director de la metrou care vine din industria petrolieră.

Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcție, miercuri, 17 noiembrie 2021. Noul director al Metrorex, din industria petrolieră, desemnat de Consiliul de Administrație.

Ștefan Paraschiv a fost revocat

Încă de săptămâna trecută, B365.ro a anunțat revocarea din funcție a directorului general de la Metrorex, iar această acțiune se afla pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de Administrație de la metrou, din data de 17 noiembrie 2021.

Recomandăm și: Ștefan Paraschiv, directorul Metrorex, ar urma să fie DEMIS zilele următoare. Cine o să-i ia locul | SURSE

Este oficial. Ștefan Paraschiv a fost revocat din funcția de director general de la metrou după doar 8 luni de zile la conducerea Metrorex. Cine îi ia locul la metrou?

Noul director al Metrorex, din industria petrolieră

Laurențiu Gabriel Trușcă, noul director general al Metrorex.
Laurențiu Gabriel Trușcă, noul director general al Metrorex.

Laurențiu Gabriel Trușcă va ocupa funcția de director general la Metrorex. Managerul provine din afacerile petroliere. Din luna decembrie a anului 2017 și până în luna martie a acestui an, Trușcă a avut funcția de director comercial la Octano Downstream SRL București, companie specializată în comerțul cu carburanți.

În perioada cuprinsă între luna martie, 2015 și luna decembrie, 2017, Laurențiu Gabriel Trușcă a avut două funcții tot de conducere și a lucrat tot la o societate din domeniul petrolier, la Nobel Oil Downstream SRL București.

Recomandăm și: 

A avut o perioadă mai scurtă de doi ani de zile în care a lucrat în domeniul importului și distribuției de produse alimentare, la compania Zararom. În rest, Trușcă a lucrat toată viața lui în industria petrolieră. În noiembrie, anul 2001 și octombrie, anul 2013, Laurențiu Gabriel Trușcă a lucrat la Rompetrol Downstream.

De asemenea, noul director general al Metrorex are licență în Managementul Afacerilor, dar și în Administrație Publică, potrivit clubferoviar.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button