ARHIVA B365

Ştefan Florescu, candidat la Primăria sector 6, ameninţat. Ce a găsit în faţa restaurantului său

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu,  spune că a găsit în fața restaurantului pe care îl deține o coroană mortuară cu mesaje de amenințare pentru el și familia sa.

„Ai grijă de tine și familia ta. Nu te vom uita niciodată”, erau mesajele de pe coroana mortuară. Poliția a fost sesizată și face cercetări.

Ștefan Florescu susține că aceste amenințări au legătură cu candidatura sa.

„Contracandidatii mei si-au epuizat putinele idei referitoare la proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 6 si au trecut la atacuri la persoana si amenintari! Pe langa mesajele de intimidare transmise pana acum, prin care imi era amenintata familia, inclusiv cele trei fetite ale mele, astazi au culminat cu depunerea unei coroane mortuare la intrarea in restaurantul Casa Florescu, situat pe b-dul Timisoara.

Cocardele coroanei au inscriptionat clar mesajul de amenintare, fapt pentru care am sesizat imediat organele de Politie, inaintand si o plangere in acest sens. Cercetarile au demarat, pana la finalizarea acestora, ii anunt pe cei care uzeaza de astfel de practici ca nu voi ceda NICIODATA in fata amenintarilor, nu ma tem si voi merge mai departe!

Din 5 iunie 2016 voi fi Primarul Sectorului 6 si voi demasca, ca si pana acum, toate ilegalitatile si abuzurile comise de cei care astazi comanda astfel de actiuni abjecte indreptate impotriva mea si a familiei mele! Multumesc Politiei Sector 6, pentru promptitudinea cu care a raspuns apelului meu!

Denunt cu toata taria aceste practici la care au apelat din nou contracandidatii mei si sustinatorii lor! Am considerat intotdeauna ca putem sa avem un dialog al proiectelor, insa ei au demonstrat, pentru a cata oara, ca sunt incapabili sa genereze idei administrative, uzand, in schimb, de metode de intimidare care amintesc de filmele cu mafioti! In ceea ce ma priveste, voi continua sa dovedesc fair-play, voi ramane in mijlocul cetatenilor care imi acorda onorant increderea lor si imi voi canaliza intreaga energie in sprijinul acestora, pentru dezvoltarea Sectorului 6!”, susține candidatul independent Ștefan Florescu, potrivit stiripesurse.ro.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button