Stefan Banica Jr. – Te iubesc, femeie!

de:
01 mart. 2011
0 Afișari
Stefan Banica Jr. - Te iubesc, femeie!

Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Este o ocazie fericita de a le canta in acest context, intr-o varianta unplugged, intr-o maniera calda, care lasa doar muzica sa vorbeasca.

Concertul unplugged presupune un sunet cu instrumente acustice, cu voci si viori, creand astfel o atmosfera intima si speciala, la fel ca sarbatoarea care a prilejuit aceste doua spectacole. Si, din considerente ce tin de maniera de interpretare artistica si de detaliile tehnice specifice concertelor unplugged, de dimensiunea si de acustica salii, precizam ca spectacolul este adresat exclusiv persoanelor cu varsta de peste 10 ani. Asadar, mentionam ca nu au acces la eveniment copiii cu varsta mai mica de 10 ani.

Pe 7 & 8 martie (luni si marti), de la ora 19:30, la Sala Circului Variete Globus, Stefan Banica va asteapta la un concert de neuitat.

Bilete se gasesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, statia de metrou Unirii 1, in retelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe site-urilewww.vandbilete.rowww.bilete.rowww.eventim.rowww.myticket.rowww.blt.ro.

Cookies