Stefan Banica va da startul unui nou sezon de concerte live in Garajul Europa FM

de:
07 feb. 2012
1 Afișari
Stefan Banica va da startul unui nou sezon de concerte live in Garajul Europa FM

George Zafiu a anuntat in cadrul emisiunii Europa Express, realizata la Europa FM de gazda concertelor din Garaj ca primul concert in Garajul Europa FM din 2012 il va avea ca protagonist pe Stefan Banica.

Artistul a oferit mai multe detalii intr-o interventie telefonica „La concertul din Garaj o sa ne amintim si de inceputurile mele muzicale, voi canta piese pe care nu le-am mai cantat de mult timp. O sa cant piese cunoscute, pe care le-am lansat, in mare parte, si cu ajutorul Europa FM, dar, in primul rand, vom canta pentru toti cei care iubesc muzica mea!”

Cu acest prilej, Stefan a vorbit si despre piesa pe care a lansat-o saptamana trecuta, “Cantec pentru Violeta”, tot la Europa FM:

“Este un cantec cu care incercam s-o linistesc pe fiica mea cand era foarte mica si plangea. De fapt, la inceput era un cantec de leagan. Am luat apoi tema cantecului si am transformat-o intr-o piesa dedicata fetitei mele. Este atat de frumos sa poti sa fii parinte, incat acest lucru il poti impartasi cu toata lumea. Si cred ca tatii de fete, ascultand aceasta melodie, ma inteleg cel mai bine. Cand am cantat prima oara acest cantec alaturi de colegii mei de trupa, unii dintre ei au inceput sa planga, pentru ca cei mai multi dintre noi avem fete.”

Concertul lui Stefan Banica din Garajul Europa FM va fi transmis in direct, pe frecventele Europa FM din toata tara, miercuri, 15 februarie, incepand cu ora 19.30.

Cookies