ARHIVA B365

STEAUA A CASTIGAT FINALA CUPEI ROMÂNIEI. STEAUA VS U CLUJ SCOR FINAL 3-0

STEAUA VS U CLUJ, AZI, DUMINICĂ, 31 MAI 2015, ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI, LIVE LA TV. SCOR FINAL 3-0

MIN 53 – GOOL STEAUA! ADI POPA A MARCAT DIN NOU!

MIN 48  – GOOOL, STEAUA! RUSESCU MARCHEAZA CEL DE-AL DOILEA GOL

MIN 9 – GOOOL, STEAUA! ADI POPA A DESCHIS SCORUL!

 Finala Cupei României este astfel ultimul joc al sezonului şi ocazia cu care Steaua poate să demonstreze încă o dată că fotbalul intern îi aparţine în ultimele trei sezoane. Echipa antrenată de Costel Gâlcă vrea şi Cupa României după ce la finalul acestei luni a cucerit, pe rând, Cupa Ligii şi titlul de campioană pentru a treia oară consecutiv.

STEAUA VS U CLUJ, AZI, DUMINICĂ, 31 MAI 2015, ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI, LIVE LA TVCând e meciul, la ce oră e meciul, când joacă Steaua: Meciul STEAUA VS U CLUJ are loc AZI, DUMINICĂ, 31 MAI 2015, de la ora 21.00. Cine transmite meciul: Meciul STEAUA VS U CLUJ va fi transmis LIVE LA TV de Pro Tv.

Peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 31 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. UNIVERSITATEA CLUJ şi FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

STEAUA VS U CLUJ, AZI, DUMINICĂ, 31 MAI 2015, ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI, LIVE LA TV. Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

STEAUA VS U CLUJ, AZI, DUMINICĂ, 31 MAI 2015, ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI, LIVE LA TV. Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button