STEAUA VS PETROLUL 0-0, ÎN LIGA I. Steliştii, fără gol în mandatul lui Mirel Rădoi

de:
11 iul. 2015
0 Afișari
STEAUA VS PETROLUL 0-0, ÎN LIGA I. Steliştii, fără gol în mandatul lui Mirel Rădoi

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015. Steaua a bifat al doilea meci consecutiv fără victorie și fără gol marcat, dar antrenorul Mirel Rădoi nu disperă, după „seceta” din primele sale jocuri oficiale din postura de tehnician.

Rădoi a identificat problemele pe care le au elevii săi în joc și de ce au nevoie pentru a evolua cu mai mult entuziasm. Meciul cu Trencin este acum principala grijă a roș-albaștrilor. În timpul rămas până la întâlnirea cu slovacii, tehnicianul va încerca să rezvolve neajunsurile din plan ofensiv, scrie digisport.ro.

„Cred că am făcut un joc bun, chiar dacă nu pe toată durata partidei. Ne-a lipsit ceva, un plus. De cele mai multe ori ne-a lipsit pasul în ultimii 30 de metri. Avem o oarecare circulație, dar ne pripim să dăm ultima pasă. Avem două meciuri în care nu am marcat, dar țin să felicit echipa pentru atitudine, în această seară. Nu le mai pot reproșa nimic.”, a declarat Mirel Rădoi, la finalul meciului Steaua – Petrolul 0-0.

„Important e ca în timpul scurt pe care îl avem până la meciul cu Trencin să rezolvăm problemele. Cel mai important este să marcăm acolo.”, a adăugat antrenorul Stelei.

Rădoi a menționat că în cazul lui Gabi Tamaș – nefolosit contra Petrolului – nu a fost vorba de o accidentare sau de o pedeapsă pentru greșelile din meciul cu ASA, din Supercupă, ci de o menajare în vederea întâlnirii cu Trencin, din manșa întâi din turul doi preliminar al Ligii Campionilor: „Avem foarte multe meciuri și trebuie să rotim jucătorii. Era foarte greu pentru Tamaș, ca și pentru ceilalți jucători, să joace 3 meciuri în 7 zile. Am preferat să-l odihnim pentru următoarea partidă. Nu doar fundașii sunt de vină pentru golurile încasate. Ne apărăm cu toți jucătorii și la fel și atacăm. Riscăm mult și e normal să apară greșeli. Nu există echipă să se apere perfect. Cred că ne lipsește golul. După aceea, vom juca cu mai mult entuziasm”.

„Vom urmări câțiva atacanți și cu siguranță vom transfera unul. Am vorbit în ultimele zile despre atacanți și să nu se înțeleagă că cei pe care îi avem acum nu sunt buni. Ei joacă și fac tot ce pot, sperăm să poată mai mult.”, a mai precizat Mirel Rădoi.

AS Trencin – Steaua, din manșa întâi din turul doi preliminar al UEFA Champions League, se joacă marți, 14 iulie, de la ora 21:00

După eşecul din Supercupă, antrenorul ros-albastrilor a sperat să se revanșeze cu o victorie în prima etapă a Ligii 1.

Mirel Rădoi a picat primul test al noului sezon, iar noul antrenor a avut şi mai mult de furcă, în contextul în care Petrolul a învins Steaua în urmă cu doar 3 luni şi era gata să repete performanţa, tot pe Arena Naţională. Unicul gol al întâlnirii de atunci a fost marcat de Nepomuceno.

„A fost un meci greu cu ei, dar acum jucăm acasă și trebuie să câștigăm. După înfrangerea din Supercupă trebuie să ne ridicăm moralul pentru meciurile din UEFA Champions League” a declarat Guilherme, fundașul brazilian al campioanei.

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015. „Este primul meci al meu pe Arena Națională, primul meci pe un stadion deosebit, și sper să facem și un rezultat deosebit. Asta ar însemna în primu rând să nu pierdem, lucru care se poate întâmpla dacă nu luăm gol. Bineînțeles, dacă putem, de ce nu? să plecăm cu 3 puncte”, a declarat antrenorul prahovenilor.

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015. După meciul cu Petrolul, pentru Steaua urmează marți, 14 iulie, prima manșă a dublei cu Trencin, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015. ECHIPE PROBABILE:

Steaua (4-2-3-1): Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Toșca – Muniru, I. Neagu – Iancu, Stanciu, Chipciu – Tudorie

Antrenor: Mirel Rădoi

Petrolul (4-2-3-1): Pecanha – Peteleu, Benga, Satli, Rippert – Ropotan, Altama – Nepomuceno, Marinescu, Zoubir – Gnohere

Antrenor: Tibor Selymeș

Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei au asigurat măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti şi F.C. PETROLUL Ploieşti, din cadrul Ligii I.

Accesul spectatorilor în stadion s-a făcut începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Accesul suporterilor echipei F.C. PETROLUL Ploieşti s-a făcut doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu fiind rezervate suporterilor echipei F.C. STEAUA Bucureşti.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion s-a realizat cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015. RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:
Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

STEAUA VS PETROLUL, SÂMBĂTĂ, 11 IULIE 2015.  Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Cookies