ARHIVA B365

Steaua – Viitorul scor 2-5. Reghecampf amenință că pleacă și dă de înțeles că ar fi existat un blat

Pentru Viitorul au marcat Chiţu ‘9, ’37, Dică ’34 (penalti), Larie ’41 şi Nikolov ’65, în timp ce pentru Steaua au înscris Nikolici ’37 (penalti) şi Rocha ’57.

„Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri. Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile. Nu am oferte, dar nu e nicio problemă. Probabil voi avea unde să antrenez”, a spus Reghecampf laDigisport.

Într-o intervenţie telefonică ulterioară la Digisport, Reghecampf a spus că pentru el este o „mare problemă când pierde”. „Am spus că probabil voi pleca de la Steaua, nu am acuzat nimic, ci doar am fost nemulţumit de de unii dintre jucători. Ca să rămân trebuie să schimbăm multe. Nu pot să-l acuz pe Iancu de blat, dar nu a avut atitudine azi. Rămân la Steaua dacă se aduc jucători”.

„Ne vom întâlni mâine şi vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri. Sunt la fel de vinovat ca jucătorii, câştigăm împreună şi pierdem împreună. Am spus că probabil din vară voi pleca de la Steaua, dar am continuat şi am spus că trebuie schimbate multe lucruri. Trebuie să aducem jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii fotbalist profesionist. E problema lor şi vor avea de suferit”, a spus Reghecampf.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, la Digisport, că probabil că Laurenţiu Reghecampf va continua la echipa stelistă, apreciind că acestuia i-a fost jenă de rezultatul meciului cu Viitorul Constanţa, scor 2-5.

„Mie nu mi-a spus că nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede că noi am făcut un aranjament fără să ştie el. Dar n-am făcut, aşa a fost să fie! E problema lui dacă el crede că eu fac aşa ceva, înseamnă că nu mă cunoaşte. Important pentru mine e că s-a salvat naşul de la retrogradare. La Steaua nu are ce să se schimbe. Dacă e nemulţumit de relaţia cu mine, să-mi spună, dar nu cred că e asta. Lui cred că i-a fost jenă de rezultat şi nu a ştiut ce să spună. E fraier. De ce să se scuze?! Care e problema lui dacă eu sunt fericit că-l scap pe naşul Hagi, care e problema?! Crede că am intervenit eu sau managerul pe lângă Bratu ca să facă 11 metri. Bratu e jucătorul lui, cum să creadă asta”, a declarat Becali la Digisport.

Becali nu crede că Reghecampf va pleca: „A zis şi el aşa. O să continue, a vrut şi el acum să se dea, vezi Doamne, cutare şi cutare”.

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, duminică seară, că nu va mai rămâne la echipa stelistă şi în sezonul următor, imediat după meciul cu Viitorul Constanţa. Într-o intervenţie telefonică ulterioară la Digisport, Reghecampf a lăsat să se înţeleagă că ar putea rămâne la Steaua, dacă se „schimbă lucruri”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button