STEAUA-VARDAR scor 3-0. Ce a declarat Reghecampf la finalul partidei de pe Arena Naţională

de:
17 iul. 2013
0 Afișari
STEAUA-VARDAR scor 3-0. Ce a declarat Reghecampf la finalul partidei de pe Arena Naţională

STEAUA-VARDAR. Laurenţiu Reghecampf a fost foarte mulţumit de evoluţia roş-albaştrilor în partida cu VARDAR, scor 3-0, şi crede că STEAUA va juca şi mai bine în următoarea perioadă.

„Sunt mulţumit de joc, ne-am impus ritmul, am avut foarte multe ocazii, cei de la VARDAR nu au existat pe teren. Am luat o opţiune importantă pentru meciul retur, asta ne-am dorit. Este foarte bine că am marcat 3 goluri. Mi s-a părut că STEAUA este foarte bună, am făcut ceea ce ne-am dorit. Dedicăm victoria patronului nostru. Nu cred că poate reproşa cineva jucătorilor, poate ar mai fi trebuit să marcăm câteva goluri”, a spus Reghecampf la Digi Sport, citat de realitatea.net. 

„Nu este o problemă că nu am mai marcat, pentru mine este important ca jucătorii să intre în ritm şi trebuie să jucăm din ce în ce mai bine. Trebuie felicitaţi toţi jucătorii, am jucat foarte bine. Toţi au tratat meciul serios. De la meci la meci jucăm mai bine şi cred că putem să ajungem la nivelul maxim în 2-3 săptămâni. Urmează o perioadă foarte grea, ne dorim ca toţi jucătorii să ajungă la un nivel ridicat. Din acest motiv le-am dat o şansă lui Tatu care vine după o accidentare, lui Piovaccari care trebuie să se integreze. Trebuie ca toţi să fie pregătiţi”, a mai spus Reghecampf.

Cookies