Steaua va angaja doi avocați de renume pentru ancheta UEFA

de:
11 iun. 2013
0 afișări
Steaua va angaja doi avocați de renume pentru ancheta UEFA

Exact ce ştiţi şi dumneavoastră ştiu şi eu, că Steaua a primit o scrisoare prin care UEFA cere lămuriri în cazul de corupţie în care este implicat clubul. Am înţeles că Steaua va angaja un avocat sau chiar doi, Jean-Louis Dupont (n.r. – devenit celebru cu „legea Bosman”) şi Gianpaolo Monteneri (reprezentantul lui Adrian Mutu în litigiul cu Chelsea), să-i apere atunci când vor fi convocaţi la instanţa disciplinară. Ce va decide instanţa disciplinară nu ştie nici Platini, nici Mircea Sandu, nici nimeni. Nu am experienţă în asemenea cazuri”, a spus Mircea Sandu, citat de Realitatea.

Preşedintele FRF a afirmat că Steaua a fost sancţionată pe plan intern: „Pe plan intern, din ce ştiu eu, Steaua a fost sancţionată, dar întrebaţi la ligă, comisiile sunt ale ligii. S-a redeschis «Valiza», să nu mai pună bani în ea”.

Întrebat dacă a amânat şedinţa Comitetului Executiv al FRF pentru a afla verdictul UEFA în acest caz, Mircea Sandu a răspuns: „Am amânat pentru că astăzi avem recurs, e posibil să fie reprogramat meciul Sportului cu Rapid CFR Suceava şi trebuie să aşteptăm desfăşurarea acestui meci. Nu are nicio altă conotaţie această amânare”.

Cazul Stelei va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie. Puteți vedea aici cu care roș-albaștrii doresc să obțină achitarea în ancheta UEFA.

Cookies