SHALKE – STEAUA: „Militarii” joacă miercuri primul meci în grupele Ligii Campionilor, după cinci ani

de:
18 sept. 2013
1 Afișari
SHALKE - STEAUA:

Steaua se reîntoarce la masa bogaţilor, după o jumătate de deceniu, când s-a ridicat fără să obţină vreo victorie, într-o grupă cu Bayern munchen, Fiorentina şi Olympique Lyon. Dealtfel, roş-albaştrii n-au mai câştigat un meci în grupele Champions League de la celebrul 4-1 pe terenul lui Dinamo Kiev, din 13 septembrie 2006, când Nicolae Dică a marcat două goluri, informează RTV.

Mai bine de şapte ani au trecut de atunci, iar fanii Stelei speră că această secetă de victorii se va sfârşi, poate chiar în această seară, pe terenul lui Schalke. „Avem o echipă foarte puternică şi putem obţine victoria. Steaua s-a schimbat în ultimul an şi, dacă nemţii ne vor trata ca pe nişte victime, vor avea de suferit. Sunt sută la sută sigur că o putem bate pe Schalke, aşa cum am spus-o înainte de meciurile cu Ajax sau Chelsea. Nu văd niciun fel de problemă, jucătorii noştri sunt la un nivel foarte înalt. Dar, în fotbal se poate întâmpla orice”, a prefaţat antrenorul Laurenţia Reghecampf întâlnirea din această seară.

Optimismul antrenorului Stelei este întrucâtva temperat de bookmakeri, care acordă o cotă de 6,35 pentru victoria Stelei în Germania, în timp ce cota la victorie a lui Schalke este 1,55.

Întâlnirea Schalke – Steaua va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir, care a mai condus Steaua într-o singură partidă până acum, în sezonul 2009-2010 al Europa League, când ”roş-albaştrii” au trecut cu 3-0 de scoţienii de la Motherwell FC (30 iulie 2009), în Ghencea, în turul III preliminar.

Cookies