Steaua se umple de bani – Cât va castiga in urmatoarele zile

de:
30 iul. 2013
0 Afișari
Steaua se umple de bani - Cât va castiga in urmatoarele zile

Ros-albastrii vor disputa in urmatoarele trei saptamani patru meciuri de foc cu casa inchisa: Rapid (3 august), Dinamo Tbilisi (6 august), CFR Cluj (17 august) si inca un meci in cupele europene, fie Liga Campionilor fie Liga Europa, in functie de rezultatul „dublei” cu campioana Georgiei, informează ziare.com.

Biletele pentru meciurile cu Rapid si Dinamo Tbilisi au fost deja scoase la vanzare, iar interesul fanilor este urias. Din acest motiv, conducerea Stelei estimeaza ca va incasa in jur de 1 milion de euro in urmatoarele trei saptamani numai cu ajutorul suporterilor.

Becali ia o decizie controversata

In plus, in cel mai negru scenariu – eliminarea din Liga Campionilor – Steaua va avea asigurat un cec in valoare de 100 de mii de euro si sansa de a lupta pentru grupele Europa League, unde castigurile se ridica la aproximativ 5 milioane de euro.

Daca va trece de Dinamo Tbilisi, Steaua va incasa o suma ce variaza intre 7 (in cazul eliminarii in play-off-ul pentru grupele Ligii) si 20 de milioane de euro (in cazul accederii in grupele Ligii).

Cookies