Steaua riscă depunctarea din partea UEFA

de:
29 aug. 2012
0 Afișari
Steaua riscă depunctarea din partea UEFA

Steaua a pierdut litigiul cu FCM Bacău privind transferul fotbalistului Eugen Baciu pe 18 iulie, la TAS. Totuşi, până în acest moment nu a achitat nici un ban către clubul din Bacău. Ba, mai mult, Gigi Becali a anunţat că nu va plăti şi că va muta „cazul Baciu” în instanţele civile, pe modelul Universitatea Craiova vs. FRF.

Acest scandal vine la puţin timp după ce Dinamo a primit şi ea o sancţiune dură din partea UEFA.

FCM Bacău aşteaptă convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv al FRF pentru ca Steaua să plătească datoria. Altfel, Steaua ar putea fi depunctată, potrivit Realitatea.net.

O clauză din înţelegerea încheiată între Steaua şi FCM Bacău (pe vremea când clubul era deţinut de Dumitru Sechelariu), prinvind transferul fundaşului Eugen Baciu, prevede că formaţia bucureşteană trebuie să plătească 800.000 de euro grupării băcăuane dacă jucătorul devine liber de contract, aşa cum s-a întâmplat după şapte ani de contract cu Steaua. Jucătorul şi-a încheiat contractul cu Steaua în 2011 şi s-a întors la Bacău. Comisiile sportive interne au dat dreptate Stelei, dar băcăuanii s-au adresat la TAS, unde au avut câştig de cauză.

Cookies