ARHIVA B365

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE. SCOR 0-1

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV. CCA l-a desemnat pe băimăreanul Cristi Balaj, 43 de ani, să conducă la centru partida, anunţă Digisport. Giuleştenii au mai fost o dată arbitraţi în acest sezon de Balaj, în înfrângerea de pe teren propriu cu FC Braşov, 0-1.

De partea cealaltă, Steaua a fost arbitrată de două ori de băimărean, în victoria cu Petrolul, 3-2, şi în cea cu Dinamo, 3-0.

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV. 

Din cele 50 de meciuri în care a arbitrat-o pe Steaua de-a lungul carierei, Balaj a condus doar 17 în care roş-albaştrii au ieşit învingători şi de 19 ori au terminat la egalitate. Giuleştenii au 21 de victorii în 49 de meciuri arbitate de Balaj, bifînd alte 10 remize.

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Aproximativ 170 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 22 februarie a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Steaua” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. RAPID BUCUREŞTI.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV.Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

STEAUA – RAPID, DUMINICĂ, 22 FEBRUARIE, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button