STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV. SCOR FINAL: 3-1. Chipciu, indisponibil

de:
01 apr. 2015
1 afișări
STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV. SCOR FINAL: 3-1. Chipciu, indisponibil

STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV și SCOR LIVE ONLINE. STEAUA – PETROLUL LIVE TEXT AICI.

„Chipciu cred că va sta vreo trei săptămâni sigur. La Arlauskis vom vedea, cred că mult mai puţin. Se mai întâmplă să vină jucători accidentaţi de la echipele naţionale, nu avem ce să facem. Sunt jucători importanţi pentru noi cei care lipsesc. Trebuie să ne gândim doar la jucătorii pe care îi avem la dispoziţie, iar ei să facă un meci bun”, a spus Gâlcă, citat de Mediafax.

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a părăsit cantonamentul echipei naţionale din cauza unei accidentări şi nu a evoluat în meciul cu Insulele Feroe, scor 1-0, din preliminariile Euro-2016. „La antrenamentul de joi seară, Alexandru Chipciu a suferit o întindere la aductorul mare, la coapsa stângă, devenind indisponibil pentru meciul cu Feroe. I s-a recomandat repaus până marţi, el putând fi apt de joc peste cel puţin zece zile”, a declarat medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu.

STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV și SCOR LIVE ONLINE. Alexandru Chipciu ar urma să rateze meciurile cu Petrolul, din Cupă, şi cu Gaz Metan Mediaş, Petrolul, Astra şi Oţelul, din campionat.

STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV și SCOR LIVE ONLINE. La antrenamentul echipei Steaua de miercuri, de pe Arena Naţională, dinaintea meciului cu Petrolul Ploieşti, din returul semifinalei Cupei României – Timişoreana, portarul Giedrius Arlauskis, accidentat în meciul Anglia – Lituania, scor 4-0, s-a pregătit separat, în timp ce Alexandru Chipciu nu a fost prezent.

STEAUA-PETROLUL, JOI, 2 APRILIE. LIVE LA TV și SCOR LIVE ONLINE. Partida Steaua – Petrolul, contând pentru returul semifinalei Cupei României – Timişoreana, se va disputa, joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Cookies