STEAUA A CÂŞTIGAT CUPA LIGII, după ce a învins PANDURII, în FINALA CUPEI LIGII, cu SCOR FINAL 3 – 0

de:
20 mai 2015
0 Afișari
STEAUA A CÂŞTIGAT CUPA LIGII, după ce a învins PANDURII, în FINALA CUPEI LIGII, cu SCOR FINAL 3 - 0

STEAUA-PANDURII, meci în FINALA CUPEI LIGII, LIVE LA TV ȘI LIVE TEXT, SCOR LIVE: 3 – 0

Min. 82 – PANDURII, cu 10 jucători pe teren! ERIC nu mai poate continua finala, din cauza unei accidentări, astfel că gorjenii vor evolua cu un om în minus până la terminarea partidei

Min. 81 – Eric s-a accidentat când a încercat să-l deposedeze pe Vîlceanu și a făcut semn că nu mai poate continua. Brazilianul a fost scos pe targă și primește îngrijiri medicale.

Min. 78ULTIMA SCHIMBARE LA PANDURII. A ieșit Mrzljak, a intrat ERIC

Min. 75 – Schimbare la STEAUA – Vâlceanu îl înlocuieşte pe Ţucudean

Min. 68 – SCHIMBARE LA PANDURII – A ieșit Nicoară, a intrat BULEICĂ

Min. 67 – GOOOL STEAUA! ŢUCUDEAN a înscris cel de-al treilea gol pentru Steaua, după ce a primit o pasă în lateral de la Chipciu, care i-a luat mingea lui Vasiljevic.

Min 63 – Schimbare la STEAUA – Intră Rusescu, iese Iancu de pe teren.

Min. 56 – Cartonaş galben pentru BREEVELD pentru un fault comis asupra lui Nicoară

Min. 54 – GOOOOL STEAUA! Chipciu a înscris cel de-al doilea gol al Stelei din finala CUPEI LIGII. Adi Popa a lucrat foarte bine o fază pe dreapta, a intrat în careu, i-a pasat lui Chipciu, care de la 11 metri a reluat sub transversală, înscriind cel de-al doilea gol al Stelei.

Min. 50 – Cartonaş galben pentru Matulevicius, care trage de la 19 metri direct in mana lui Luchin. Pandurii cer lovitura libera, protesteaza, iar Matulevicius primeşte galben. 

Min. 46 – Schimbare la STEAUA – Adi Popa l-a înlocuit pe Enceanu.

Min. 45 + 2 – STEAUA – PANDURII SCOR LIVE 1 – 0 la pauză

Min 45 +1 – Chipciu trage de la peste 20 de metri pe langa poarta

Min 45 – Doua minute de prelungire aratate de la margine

Min. 43 – Atac periculos al Stelei asupra porţii ardelenilor, dar Mingote a ajuns la timp la minge. Sandru greseste la marginea careului, a trimis o pasa blocata de Iancu, dar Tucudean nu a fost indeajuns de aproape sa profite de faza. Mingote a ajuns la minge si a degajat.

Steaua nu a avut nicio ocazie clara de gol dupa penalty, potrivit sport.ro.

Min. 34 – Cartonaş galben pentru Neagu pentru un fault asupra lui Mrzljak

Min. 32 – Lovitură liberă pentru PANDURII

Min 27 – Luchin il faulteaza pe Matulevicius la 30 de metri de poarta, din spate, dar centralul Comanescu nu da galben

Min 24 – Mrzljak scapa de eliminare, după ce l-a faultat pe Papp. Jucătorul de la Pandurii mai avea un cartonas galben

Min 22 – Nicoara, intervine din nou pentru o sansa de gol. A tras de la 15 metri, iar Nita a respins.

Min. 18 – OCAZIE pentru PANDURII – Nicoară a luat o fază pe cont propriu pe stânga, l-a fentat pe Papp, după care a șutat pe colțul scurt, dar în plasa laterală.

Min 17 – SCHIMBARE LA PANDURII – Bogdan Sandru a intrat pe teren in locul lui Cordos, care a fost accidentat

Min. 14 – Cartonaş galben pentru MRZLJAK pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Chipciu

Min. 3 – GOOOOL STEAUA! Iancu marcheaza dintr-un penalty primit de Steaua inca din minutul 2, dupa o incursiune a lui Breeveld in careul Pandurilor.

Min 2 – Cartonaş galben pentru Ungurușan. Faultul jucătorului de la  Pandurii Tg Jiu asupra lui Breeveld i-a adus Stelei un penalty. 

ORA 20.06 – Min. 1 – Finala Cupei Ligii STEAUA VS PANDURII TG JIU a inceput cu 6 minute de intarziere.

20.04 – Startul meciului STEAUA VS PANDURII a fost amanat, dupa ce arbitrul a descoperit ca plasa unei porti este rupta.

ORA 19.57 – Echipele au intrat pe teren, iar pe Arena Naţională se aude în difuzoare imnul naţional.

STEAUA VS PANDURII ECHIPELE DE START:

Steaua: Niță – Papp, Luchin, Tamaș, Latovlevici – Breeveld, Neagu – Chipciu, Iancu, Enceanu – Țucudean
Rezerve: Cojocaru – Rîpă, Stanciu, Guilherme, Rusescu, Popa, Vîlceanu

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Cordoș, Vasiljevici, Momcilovici – P. Anton, Mrzljak – M. Răduț, D. Nistor, Nicoară – Matulevicius
Rezerve: R. Stanca – Șandru, Elton, Eric, Buleică, Pintilii, Shalaj

Meciul dintre Steaua şi Pandurii va fi arbitrat de Adrian Comănescu, centralul de 41 de ani, născut în Râmnicu Vâlcea, care a debutata debutat în 2006, într-un meci Steaua – Jiul, 3-0, scrie gsp.ro.

Comănescu are 78 de meciuri în Liga 1, dintre care 17 în acest sezon, dar nu a fost la centru în nici unul dintre cele 18 meciuri disputate în Cupa Ligii.

Tanase ratează ambele finale, Cupa Ligii şi Cupa României (cu U. Cluj), fiind accidentat. El a suferit o ruptură musculară, în meciul cu FC Braşov, si va rata, astfel, şi o parte din perioada de pregatire. Medicii spun că va lipsi o lună de pe teren.

Echipe probabile STEAUA-PANDURII, meci în FINALA CUPEI LIGII, LIVE LA TV ȘI LIVE TEXT, SCOR LIVE, AZI 

Steaua Bucureşti
Antrenor: Costel Gâlcă
Cojocaru, Râpă, Varela, Toşca, Guilherme, Bourceanu, Filip, Chipciu, N. Stanciu, G. Iancu, Ţucudean.

Pandurii Tg-Jiu
Antrenor: Edi Iordănescu
Mingote, Unguruşan, Cordoş, Vasilijevic, Momcilovic, Elton, Mrzljak, Nicoară, Răduţ, Buleică, Shalaj.

Arbitri
Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) – la centru;
Adrian Ghinguleac şi Mircea Grigoriu – asistenţi;
Marcel Bârsan şi Andrei Chivulete – asistenţi adiţionali,
Alexandru Cerei – rezervă.

Observatori
Cornel Sorescu şi Mircea Călin.

STEAUA-PANDURII, meci în FINALA CUPEI LIGII, LIVE LA TV ȘI LIVE TEXT, SCOR LIVE, AZI 

Accesul spectatorilor pe Arena Naţională se face începînd cu ora 18:00 doar pe baza biletelor şi invitaţiilor. Casele de bilete vor fi deschise de la ora 12:00 pînă la 20:00.
Fanii echipei Steaua vor intra în stadion prin bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce suporterii gorjeni vor avea acces doar prin intrarea situată pe bulevardul Pierre de Coubertin.

Suporterii nu vor avea acces pe stadion cu camere video şi aparate foto cu obiective care se pot schimba (de tip DSLR), dar li se va permite accesul cu aparate foto compacte.
200 de elevi bucureșteni cu rezultate bune la învăţătură vor primi din partea Jandarmeriei Capitalei şi a Ligii Profesioniste de Fotbal invitaţii gratuite de a participa la finala Cupei Ligii.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Accesul suporterilor echipei C.S. PANDURII Târgu Jiu se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C. STEAUA Bucureşti.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Pe lângă cei peste 350 de jandarmi care vor asigura măsurile de ordine, peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona miercuri, 20 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi C.S. PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Cu ocazia acestui eveniment sportiv Jandarmeria Capitalei lansează tuturor suporterilor o „Invitaţie la Fair-Play” şi va oferi bilete gratuite elevilor bucureşteni cu rezultate bune la învăţătură.


Cookies