STEAUA-PANDURII, FINALA CUPEI LIGII, MIERCURI, 20 MAI.BILETE GRATUITE pentru elevi,de la Jandarmerie

de:
19 mai 2015
1 Afișari
STEAUA-PANDURII, FINALA CUPEI LIGII, MIERCURI, 20 MAI.BILETE GRATUITE pentru elevi,de la Jandarmerie

STEAUA-PANDURII, FINALA CUPEI LIGII, MÂINE, MIERCURI, 20 MAI. Jandarmeria Capitalei, împreună cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), lansează tuturor suporterilor o „Invitaţie la Fair-Play”, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, cu ocazia finalei Cupei Ligii la fotbal, de miercuri, 20 mai.

Astfel, 200 de elevi bucureșteni cu rezultate bune la învăţătură, vor primi din partea Jandarmeriei Capitalei şi a Ligii Profesioniste de Fotbal invitaţii gratuite de a participa la finala Cupei Ligii.

Începând cu data de 18 mai a.c. spotul campaniei „Invitaţie la Fair Play” a putut fi vizionat pe reţeaua de panouri electronice publicitare stradale, pe monitoarele din mijloacele de transport în comun ale RATB şi pe monitoarele stadionului „Arena Naţională”.

De asemenea, la intrarea în arena sportivă, jandarmii bucureşteni vor distribui pliante informative cu mesajele programului preventiv „Invitaţie la Fair-Play”, ce a fost iniţiat de Jandarmeria Capitalei în anul 2014.

STEAUA-PANDURII, FINALA CUPEI LIGII, MÂINE, MIERCURI, 20 MAI. În cadrul acestei iniţiative, până în prezent, peste 5000 de elevi bucureşteni au beneficiat de invitaţii gratuite la evenimentele sportive care au avut loc în Capitală, potrivit unui comunicat de presă remis B365.ro de Jandarmeria Capitalei.

STEAUA-PANDURII, FINALA CUPEI LIGII, MÂINE, MIERCURI, 20 MAI. Acţiunea face parte dintr-un program complex de prevenire desfășurat de Jandarmeria Capitalei în parteneriat cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Direcţia Pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal şi principalele cluburi de fotbal din Capitală: Steaua, Dinamo şi Rapid, care are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe stadioane.

Cookies