STEAUA – OŢELUL, marţi, 20 MAI 2014, în direct la tv

de:
20 mai 2014
0 Afișari
STEAUA - OŢELUL, marţi, 20 MAI 2014, în direct la tv

STEAUA – OŢELUL, 20 MAI 2014:

La finalul partidei cu gălățenii, la ora 22:00, steliștii vor primi medaliile de campioni, după care va urma un spectacol grandios promis de organizatori. Fiesta nu va depăși granițele Arenei Naționale. Stadionul va fi arhiplin în ultima etapă a Ligii 1, informează Digisport.

La fel ca și în sezonul trecut, Steaua încheie campionatul cu o ultimă reprezentație dată în fața propriilor fani. Partida cu Oțelul, care nu mai are nicio miză pentru niciuna dintre combatante, va începe la ora 20:00 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

STEAUA – OŢELUL, 20 MAI 2014:

Roș-albaștrii sunt campioni, încă după meciul de la Cluj, cu Universitatea, dar au ratat obiectivul de a termina sezonul cu mai mult de 80 de puncte, ceea ce ar fi însemnat un nou record pentru gruparea din Ghencea.

Totuși, Laurențiu Reghecampf și compania au motive de sărbătoare, mai ales că Steaua rămâne singura echipă din România, din 1990 încoace, care a reușit să-și păstreze titlul de campioană. Este de așteptat ca antrenorul campioanei să folosească mai multe rezerve în ultima etapă, în vederea finalei Cupei României, cu Astra, care va avea loc pe 23 mai.

Cookies