ARHIVA B365

Legia-Steaua: 2-2. Steaua s-a calificat

90+3′ GOL LEGIA! Rzezniczak scapă singur pe partea dreaptă şi îl învinge pe Tătăruşanu cu un şut la colţul lung.

27′: Gol Legia! Radovici înscrie cu capul de lîngă Latovlevici

20′: Kucharczyk înscrie, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid

9′ – GOL STEAUA! PIOVACARI a marcat cu un şut din cădere! LEGIA-STEAUA 0-2!

7′ –  GOL STEAUA! STANCIU a marcat după o acţiune excelentă a lui Tănase! LEGIA-STEAUA 0-1!

4′ – STEAUA are prima acţiune în meciul cu LEGIA, dar Tănase este surprins în ofsaid

Start Time A început meciul LEGIA-STEAUA.

LEGIA-STEAUA ECHIPELE DE START
LEGIA: Kuciak – Bereszynski, Rzezniczak, Doss Jr, Wawrzyniak – Furman, Vrdoljak – Kucharczyk, Radovic, Kosecki – Saganowski.

Rezerve: Skaba, Suler, Brzyski, Helio Pinto, Lukasik, Mikita, Ojamaa.

Antrenor: Jan Urban.

STEAUA: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, Filip – Popa, Stanciu, Tănase – Piovaccari.

Rezerve: Niţă, Pîrvulescu, Răduţ, Prepeliţă, Cristea, Iancu, Tatu.

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Arbitri: Pedro Proença (central), Tiago Trigo şi Bertino Miranda (Asistenţi), Joao Capela, Hugo Miguel (adiţionali).

LEGIA-STEAUA, meciul în care trupa lui Reghecampf joacă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, va începe fără Vlad Chiricheş pe teren, după ce Tottenham a impus condiţii drastice pentru folosirea acestuia.

Vlad Chiricheş nu va fi pe teren diseară, în meciul de 20 de milioane de euro contra Legiei Varşovia. Chiricheş este doar rezervă, asta după ce Tottenham, club cu care a semnat internaţionalul român de 23 de ani, le-a transmis steliştilor riscurile la care se supun în cazul în care jucătorul suferă o accidentare, informează realitatea.net.

Concret, potrivit fanatik.ro, suma de transfer de 9,5 milioane de euro va scădea cu minimum 500.000 de euro, în situaţia în care Chiricheş va suferi în meciul cu Legia orice fel de accidentare, fie ea şi minoră. Suma poate creşte însă, în funcţie de gravitatea leziunii suferite de fotbalist, astfel că Steaua a preferat să nu rişte.

Chiricheş acuză şi aşa dureri în zona lombară, motiv pentru care nu a jucat în turul cu Legia, dar nici la Mediaş, în campionat.

Reghecampf nu poate conta pe Mihai Pintilii, suspendat pentru acest meci, în timp ce Vlad Chiricheş are şanse mici să fie pe teren, din cauza unei accidentări. Soluţiile de avarie sînt Lucian Filip, care a impresionat prin evoluţia sa de la Mediaş, în timp ce viitorul fundaş al lui Tottenham va fi înlocuit de Florin Gardoş.

Pentru Steaua ar fi cea de-a şaptea calificare în grupele Champions League, după cele reuşite la mijlocul anilor ’90 şi cele din anii ’00. În cazul în care vor fi eliminaţi de polonezi, steliştii vor merge în grupele Europa League, bifînd cea de-a zecea calificare consecutivă în această fază a cupelor europene.

Echipele probabile:
Legia Varşovia: Kuciak – Broz, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak – Vrdoljak, Furman – Kucharczyk, Radovici, Kosecki – Saganowski
Rezerve: Skaba, Ojamaa, Dvaşvili, Brzyski, Helio Pinto, Zyro, Cichocki

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Bourceanu, L. Filip – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari
Rezerve: Niţă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Ad. Cristea, Tatu, Răduţ, G. Iancu


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button