ȘTIRI

STEAUA VS LUDOGORETS RAZGRAD, MECI ÎN LIGA CAMPIONILOR. STEAUA – LUDOGORETS RAZGRAD, SCOR FINAL 1-0

STEAUA VS LUDOGORETS: SCOR FINAL 1-0. 

STEAUA – LUDOGORETS: 1-0; Chipciu a înscris singurul gol al meciului pentru Steaua Bucureşti, în minutul 88.

STEAUA – LUDOGORETS: Minutul 34 -Penalty ratat de Steaua prin Chipciu.

STEAUA VS LUDOGORETS: A început meciul. Pe Arena Națională sunt prezenți în jur de 30.000 de spectatori, bulgarii fiind susținuți de 2.500 de suporteri.

STEAUA – LUDOGORETS: Steaua i-a întâlnit marţi pe bulgarii de la Ludogorets Razgrad în manşa tur a play-offului pentru accederea în Liga campionilor, respectiv Liga Europa.

Meciul a fost transmis de trei televiziuni, Dolcesport, Digisport şi TVR 1, începând cu 21.45. Partida a avut loc pe National Arena.

Costel Gâlcă nu va putea conta pe căpitanul Cristi Tănase în primul meci cu Ludogoreţ, însă are încredere că jucătorii săi pot trece cu bine peste meciul de mâine seară. „Vom marca goluri”, spune antrenorul roş-albaştrilor.

Cristian Tănase a suferit o leziune fibrilară şi nu-i va putea ajuta pe stelişti în primul duel cu Ludogoreţ, din play-off-ul UEFA Champions League. Tănase a primit din acest sezon banderola de căpitan şi a dat un gol în meciul de campionat cu CFR Cluj.
Ieri, luni, mai erau disponibile 19.000 de bilete la meciul STEAUA-LUDOGORETZ ce va avea loc pe Arena Națională.

STEAUA-LUDOGORETS,LIGA CAMPIONILOR,AZI,19 AUGUST.RATB prelungeşte programul mijloacelor de transport – 

Lista preturi:

STEAUA VS. LUDOGORETS. Peluze – Inelul 3 – 15 lei, Inelul 2 – 25 de lei, Inelul 1 – 30 de lei.

STEAUA – LUDOGORETS. Tribuna a II-a – Inelul 3 – 30 de lei, Inelul 2 – 50 de lei, Inelul I – sectoarele periferice – 50 de lei, Inelul I – sectoarele mediane – 75 de lei, Inelul 1 – sectoarele centrale – 90 de lei.

STEAUA VS. LUDOGORETS. Tribuna I – Inelul 3 – 30 de lei, Inelul 2 – 50 de lei.

STEAUA – LUDOGORETS. VIP 3 – 100 de lei, VIP 2 – 150 de lei, VIP 1 – 200 de lei, Loje – 700 de lei.

STEAUA – LUDOGORETS. Casele de bilete de la „Arena Nationala” vor fi deschise inclusiv in ziua meciului.

STEAUA – LUDOGORETS:
În jur de 30.000 de fani si-au cumparat bilete online pentru partida tur ce va avea loc saptamana viitoare, astfel că sunt sanse mari ca National Arena sa fie plin la meciul cu Ludogorets-. Si bulgarii sunt interesati de partida cu Steaua, ei solicitand toate biletele puse la dispozitie de catre clubul organizator, 2.500, adica 5% din capacitatea stadionului.

Suporterii bulgari vor ocupa un sector la peluza Nord a stadionului – oficialii campioanei Bulgariei sunt sigur ca vor vinde toate biletele. Fanii bulgari vor plati 15, 25 sau 30 de lei pentru un bilet si vor ocupa sectoarele 124 si 125 de la inelul I, 353 si 355 de la inelul II si 354 si 356 de la inelul III.

Steaua Ludogorets LIVE ONLINE. Cine transmite Steaua – Ludogorets. Site-ul oficial al Stelei anunţă punerea în vînzare a tichetelor online pentru partida din play-off-ul Ligii Campionilor, programată pe 19 august. Momentan, biletele sînt disponibile doar online, urmînd ca luni, 18 august, respetciv marţi 19 să fie puse în vînzare şi la casele de bilete ale Arenei Naţionale.

Steaua Ludogorets LIVE ONLINE. Cine transmite Steaua – Ludogorets Programul caselor de bilete, 18 şi 19 august:

Luni – 10:00 – 19:00

Marţi – începînd cu ora 10:00.

STEAUA – LUDOGORETS:

Meci STEAUA BUCUREȘTI – LUDOGOREȚ RAZGRAD Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Meci STEAUA BUCUREȘTI – LUDOGOREȚ RAZGRAD Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Pentru cei interesați să participe la acest eveniment sportiv, reamintim următoarele:

– Suporterilor oaspeţi le-au fost puse la dispoziţie 2500 de bilete.

– Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

– Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

– Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

– Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Meci STEAUA BUCUREȘTI – LUDOGOREȚ RAZGRAD

STEAUA – LUDOGORETS, RESTRICȚII DE TRAFIC ÎN ZONA ARENEI NAȚIONALE 

STEAUA – LUDOGORETS, MECI MARȚI, 19 AUGUST: Traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 17:00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi după cum urmează :
– str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B;
– str. Vatra Luminoasă între şos. Mihai Bravu şi bd. Pierre de Coubertin;
– bd. Pierre de Coubertin între şos. Iancului şi intrarea în stadion;
– str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;

STEAUA – LUDOGORETS, MECI MARȚI, 19 AUGUST: Restricţiile de circulaţie vor fi menţinute până la defluirea totală a spectatorilor.

Rute ocolitoare:
– şos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon;
– bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chişinău – bd. Pantelimon.

STEAUA-LUDOGORETS,LIGA CAMPIONILOR,AZI,19 AUGUST. RATB prelungeşte programul mijloacelor de transport

Azi, marți, 19 august, RATB prelungeşte programul mijloacelor de transport în comun din zona Arenei Naţionale, cu ocazia meciului STEAUA-LUDOGORETS, din cadrul primei manșe a play-off-ului Ligii Campionilor. 

Totodată, Regia va monitoriza funcţionarea mijlocelor de transport din zonă, respectiv liniile de autobuze 101, 102, 104, 311, 330, 335 şi 634, liniile de troleibuze 86 şi 90, liniile de tramvaie 14, 36, 40, 46 şi 56, precum şi liniile de noapte.

STEAUA VS LUDOGORETS LIGA CAMPIONILOR: Pentru defluirea spectatorilor prezenţi pe stadion, RATB va prelungi programul de circulaţie al liniilor de tramvaie 36, 40 şi 56 şi al liniilor de autobuze 104 şi 634.

STEAUA – LUDOGORETS LIGA CAMPIONILOR: De asemenea, ca urmare a restricţionării traficului rutier pe Str. Vatra Luminoasă şi Bd. Pierre de Coubertin, începând cu ora 16:00, liniile de transport public ale RATB care circulă în zonă vor funcţiona pe trasee modificate, astfel:

Linia 86 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Dridu” şi intersecţia Bd. Pache Protopopescu/Str. Matei Voievod/Str. Popa Nan, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Popa Nan, Str. Delea Veche (Str. Budilă, Str. Ţepeş Vodă), Str. Delea Nouǎ, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Str. Constantin Brâncuşi, Str. Lucreţiu Pǎtrǎşcanu, până la terminalul ,,Bd. Basarabia”, pe un traseu comun cu cel al liniilor 70 şi 79.

STEAUA VS LUDOGORETS LIGA CAMPIONILOR: Linia 90 va funcţiona pe traseul de bază între ,,Valea Argesului” şi intersecţia Bd. Pache Protopopescu/Bd. Ferdinand, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul ,,Baicului”, pe un traseu comun cu cel al liniilor 69 şi 85.

Linia 104 va funcţiona pe traseul de bază între „Cora Pantelimon” şi intersecţia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Şos. Iancului, Şos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

STEAUA VS LUDOGORETS LIGA CAMPIONILOR: Linia 614 va funcţiona pe traseul de bază între „Cora Pantelimon” şi intersecţia Sos. Pantelimon/Bd. Pierre de Coubertin/Şos. Iancului.

Meci STEAUA-LUDOGORETS, MARȚI 19 AUGUST: În cursul zilei de azi, 19 august a.c., 276 de poliţişti bucureşteni, din care 110 poliţişti rutieri, 100 poliţişti de siguranţă publică, 16 judiciarişti şi 50 de poliţişti din alte structuri, vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi P.F.K. LUDOGORETS RAZGRAD. 

Meci STEAUA-LUDOGORETS, MARȚI 19 AUGUST: Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Meci STEAUA-LUDOGORETS, MARȚI 19 AUGUST: Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

LPF a comis astăzi o gafă impardonabilă. În caseta meciului Steaua – Ludogoreţ, administratorii site-ului Ligii au introdus doi fotbalişti care nu pot fi prezenţi diseară pe Naţional Arena: Luchin şi Tănase. Mai mult, LPF anunţă că partida va fi transmisă de ProTV. În realiate, partida va putea fi urmărită pe DigiSport, DolceSport şi TVR. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button