ARHIVA B365

STEAUA – LUDOGORETS: Gafă imensă pe site-ul oficial al LPF înainte de meciul Steaua – Ludogoreţ

STEAUA – LUDOGORETS:  LPF a comis astăzi o gafă impardonabilă. În caseta meciului Steaua – Ludogoreţ, administratorii site-ului Ligii au introdus doi fotbalişti care nu pot fi prezenţi diseară pe Naţional Arena: Luchin şi Tănase.

Dacă în cazul lui Tănase (accidentat), gafa ar putea să aibă unele circumstanţe, abia ieri aflându-se de indisponibilitatea mijlocaşului, în privinţa lui Luchin scuzele sunt mai greu de găsit. Fundaşul dreapta nu este eligibil pentru play-off, după ce a evoluat deja pentru fosta sa echipă, Botev Plovdiv, scroe prosport.ro.

STEAUA – LUDOGORETS:  Mai mult, LPF anunţă că partida va fi transmisă de ProTV. În realiate, partida va putea fi urmărită pe DigiSport, DolceSport şi TVR.

STEAUA – LUDOGORETS SCOR LIVE: Steaua îi întâlnește astăzi pe bulgarii de la Ludogorets Razgrad în manşa tur a play-offului pentru accederea în Liga campionilor, respectiv Liga Europa. 

Meciul este transmis de trei televiziuni, Dolcesport, Digisport şi TVR 1, începând cu 21.45. Partida va avea loc pe National Arena.

STEAUA – LUDOGORETS:  Costel Gâlcă nu va putea conta pe căpitanul Cristi Tănase în primul meci cu Ludogoreţ, însă are încredere că jucătorii săi pot trece cu bine peste meciul de mâine seară. „Vom marca goluri”, spune antrenorul roş-albaştrilor.

Cristian Tănase a suferit o leziune fibrilară şi nu-i va putea ajuta pe stelişti în primul duel cu Ludogoreţ, din play-off-ul UEFA Champions League. Tănase a primit din acest sezon banderola de căpitan şi a dat un gol în meciul de campionat cu CFR Cluj.

Meci STEAUA-LUDOGORETS, MARȚI 19 AUGUST SCOR LIVE: În cursul zilei de azi, 19 august a.c., 276 de poliţişti bucureşteni, din care 110 poliţişti rutieri, 100 poliţişti de siguranţă publică, 16 judiciarişti şi 50 de poliţişti din alte structuri, vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi P.F.K. LUDOGORETS RAZGRAD. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button