ARHIVA B365

STEAUA – LUDOGORETS. Duelul galeriilor pe Arena Naţională: „Ţiganii, ţiganii” vs. „ŢSKA, ŢSKA!”

STEAUA – LUDOGORETS. Peste 1.500 de suporteri ai celor de la Ludogoreţ au fost prezenţi ieri în tribunele Arenei Naţionale. În momentul în care aceştia şi-au făcut apariţia pe stadion, ultraşii steliştii au început să-i fluiere şi să scandeze numele echipei rivale din Bulgaria, ŢSKA! Fanii „verzilor” au rispostat folosind cuvinte rasiste. „Ţiganii, ţiganii, ţiganii”, au scandat de câteva ori suporteri veniţi din Bulgaria, potrivit gsp.ro.

STEAUA VS LUDOGORETS. Cum meciul de marţi seară a fost considerat de UEFA unul cu un grad de risc ridicat, partida a avut parte de un observator special trimis de forul de la Nyon, care să supervizeze publicul. „Avem un reprezentat care se ocupă exclusiv de cele două galerii, de ceea ce se scandează pe stadion şi totul este notat într-un raport special de joc”, a precizat unul dintre reprezentanţii UEFA.

STEAUA – LUDOGORETS. După primul joc disputat de Steaua pe teren propriu, în Champions League, în actualul sezon, cel cu Stromsgodset, UEFA a suspendat-o pe campioana României din cauza scandărilor publicului: „Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani”. UEFA a decis să închidă câteva sectoare din peluza unde au stat cei care au avut acele scandări.

STEAUA VS LUDOGORETS. Fanii Stelei n-au fost de acord cu decizia lui Costel Gâlcă de a-l lăsa rezervă pe Claudiu Keşeru, jucător care aseară, îniante de startul partidei, a fost aclamat la scenă deschisă. Atacantul a fost chemat de galeria Stelei de şase ori, numărul de goluri pe care l-a înscris în poarta celor de la Pandurii, în etapa precedentă, cînd Steaua a câştigat cu 6-0.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button