STEAUA – LEGIA VARŞOVIA. Suporterii Legiei vor veni la Bucureşti însoţiţi de poliţişti polonezi

de:
20 aug. 2013
0 Afișari
STEAUA - LEGIA VARŞOVIA. Suporterii Legiei vor veni la Bucureşti însoţiţi de poliţişti polonezi

STEAUA – LEGIA VARŞOVIA. Miercuri seară, forţele de ordine vor fi în alertă din cauza meciului STEAUA – LEGIA VARŞOVIA, cu grad ridicat de risc.

Renumele pe care fanii Legiei şi l-au creat în Europa, dar mai ales precedenta lor vizită la Bucureşti fac ca Jandarmeria să se mobilizeze la maximum în ziua partidei, anunţă gsp.ro.

Astfel, la intrarea în Bucureşti, pe autostrada A1 se va amplasa un filtru ce va opri din trafic toate maşinile cu numere de Polonia. Leşii vor fi controlaţi şi fotografiaţi pentru a putea fi identificaţi ulterior, în cazul în care vor apărea incidente violente. „Ne vor ajuta pe toată durata şederii suporterilor polonezi la Bucureşti. Vom lua o serie de măsuri pentru prevenirea oricărui tip de incident! Se va efectua un filtru la intrarea în Capitală, pe Autostrada A1, unde fanii vor fi controlaţi, verificaţi, iar pe durata şederii la Bucureşti vor patrula jandarmii în zona Centrului Istoric al Capitalei. Am fost informaţi că o parte dintre aceşti fani sînt protagoniştii unor frecvente acte de huliganism şi că obişnuiesc să organizeze lupte de stradă cu suporterii adverşi. Îi vom supraveghea permanent”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei.

Jandarmeria a mai aplicat asemnea măsuri şi în urmă cu doi ani, când Legia a jucat la Bucureşti cu Rapid. Atunci au fost arestaţi 32 de suporterii recalcitranţi.

STEAUA – LEGIA VARŞOVIA. Şi acum este aşteptat la Bucureşti un număr similar de suporteri ai Legiei, iar mare parte dintre aceştia fac parte din cea mai dură facţiune a galeriei: „Skinheads”, un grup neonazist. Din acest motiv, cinci agenţi ai Poliţiei Metropolitane Varşovia vor veni în România, în ajutorul forţelor de ordine locale.

Suporterii Legiei sunt cunoscuţi pentru coregrafiile pe care le fac la meciurile favoriţilor. În urmă cu doi ani, la un meci cu Hapoel Tel Aviv, polonezii au colorat o peluză întreagă în verde şi au scris cu cartoane „Legia Jihad”.

Cookies