ȘTIRI

STEAUA joacă cu Ludogoreţ Razgrad, în prima manşa a LIGII CAMPIONILOR

STEAUA vs. Ludogoreţ Razgrad, LIGA CAMPIONILOR:

Returul va avea loc la 26 sau 27 august, în Bulgaria, informează Mediafax.ro.

Echipa câştigătoare în dubla manşă a play-off-ului se va califica în grupele Ligii Campionilor, iar învinsa va merge în grupele Ligii Europa.

STEAUA vs. Ludogoreţ Razgrad, LIGA CAMPIONILOR:

Iniţial, Ludogoreţ Razgrad era cap de serie în play-off-ul Ligii Campionilor, dar şi-a pierdut acest statut după ce Legia Varşovia a fost eliminată din competiţie şi înlocuită de Celtic Glasgow, în urma unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA.

STEAUA vs. Ludogoreţ Razgrad, LIGA CAMPIONILOR:

Legia Varşovia a fost eliminată, vineri, din LC, pentru că în returul turului trei preliminar a folosit un jucător aflat în stare de suspendare. Polonezii au pierdut la masa verde, scor 0-3, meciul cu Celtic Glasgow. Scoţienii, care au pierdut în tur, scor 1-4, la Varşovia, se califică în play-off-ul Ligii Campionilor în locul polonezilor, datorită golului marcat în deplasare, iar Legia merge în play-off-ul Ligii Europa.

STEAUA vs. Ludogoreţ Razgrad, LIGA CAMPIONILOR:

În acestă situaţie, au fost operate modificări pe tabloul campioanelor, ţinându-se cont de coeficienutul clubului Celtic, care a devenit cap de serie, în locul campioanei Bulgariei, care a intrat în urna echipelor care nu sunt favorite.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button