ARHIVA B365

Steaua – Gaz Metan Mediaș: Scor final 3-0

Steaua – Gaz Metan Mediaș: Scor final 3-0 


Golurile au fost marcate de Keşeru ’12, Piovaccari ’66 şi Vâlceanu ’90+2, scrie MEDIAFAX.

1-0: Adi Popa a recentrat de pe dreapta o centrare venită din stânga de la Iancu, iar Keşeru a reluat din apropiere pe centrul porţii;

2-0: Piovaccari a recuperat o minge la marginea careului, a intrat în suprafaţa de pedeapsă şi a înscris cu un şut puternic, pe sub Pleşca;

3-0: Vâlceanu a transformat o lovitură liberă de la 17 metri.

Steaua – Gaz Metan Mediaș: Scor final 3-0

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean (Vâlceanu ’77) – Popa, Keşeru (Pîrvulescu ’65), Iancu (Prepeliţă ’55) – Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Trtovac, Frăsinescu, Muth, Buzean – Munteanu (Llullaku ’74), Tahar, Todea, Petre – Medeiros (Mărkuş ’70), Bawab. Antrenor: Cristian Dulca.

Cartonaşe galbene: Pintilii ’73, Tătăruşanu ’90 / Bawab ’62, Muth ’90+1

Arbitri: George Rădulescu (central) – Alexandru Cerei, Daniel Hulibei (asistenţi) – Lucian Rusandu, Ionuţ Iugulescu (adiţionali) – Gabriel Stroe (rezervă)

Observatori: Iulius Nemţeanu, Victor Berbecaru

Steaua – Gaz Metan Mediaș: Scor final 3-0

Partida dintre Steaua şi Gaz Metan Mediaş, la care au asistat 8.605 spectatori, a marcat debutul în Liga I al jucătorului stelist Robert Vâlceanu, în vârstă de 16 ani şi 351 de zile.

Fanii stelişti au scandat la această partidă „Afară cu ungurii din ţară” şi au afişat un banner cu mesajul: „Strigi România cât poţi de tare, ai grijă eşti pasibil de închisoare”

Spre finalul primei reprize, la staţia de amplificare s-a anunţat că în cazul în care nu se încetează cu scandările xenofobe, meciul ar putea fi întrerupt.

„Un nou meci bun făcut de echipa noastră. Cred că acesta e drumul pe care trebuie să îl urmăm, iar jucătorii au înţeles asta foarte bine. Sunt multe lucruri pozitive după acest meci”, a spus Reghecampf.

El a precizat că Robert Vâlceanu, în vârstă de aproape 17 ani, care a înscris la debutul în Liga I, mai are multe de învăţat. „El este un executant foarte bun de lovituri libere şi cred că am avut inspiraţie când l-am desemnat să execute. Cred că trebuie să-l lăsăm în pasce, pentru că este un copil. E foarte bine pentru moralul lui, dar mai are foarte multe de învăţat, de realizat. O să-i fie foatre greu să joace, pentru că avem un lot puternic. Când timpul ne va permite, îi vom introduce şi pe cei mai tineri, pe el, pe Aldea, pe Grădinaru sau pe Târnovan”, a afirmat tehnicianul.

Reghecampf a menţionat că îi dedică lui Mihai Stoica victoria: „Vorbesc foarte des cu el, chiar şi azi am făcut-o. I-am dedicat victoria de la CFR, i-o dedicăm şi pe aceasta. Este un moment dificil şi sper să treacă cu bine. Sper să fie graţiat. Speranţa moare ultima. Ne-ar ajuta foarte mult ca atât patronul cât şi Mihai Stoica să fie eliberaţi. Ei sunt fraţii mei şi ar fi mai bine să fim împreună”.

Steaua – Gaz Metan Mediaș: Scor final 3-0


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button