Veste DEVASTATORE pentru „câinii roşii” înainte de marele derby

de:
20 apr. 2016
0 Afișari
Veste DEVASTATORE pentru

STEAUA – DINAMO SCOR LIVE. Comisia de Apel a respins, miercuri, contestatia facuta de Dinamo la decizia instantei de fond, de saptamana trecuta, astfel ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare mai are o singura cale de atac, la TAS, potrivit romaniatv.net.

STEAUA – DINAMO. Astra, Steaua, Pandurii Targu Jiu si Viitorul, care evolueaza in play-off-ul Ligii I, au primit licenta pentru participarea in sezonul 2016-2017 al cupelor europene, alaturi de CSMS Iasi, CSU Craiova, FC Botosani si ACS Poli Timisoara din play-out. ASA Targu Mures, club care se afla in insolventa, nu a primit licenta pentru a putea participa in cupele europene.

STEAUA – DINAMO SCOR LIVE. Cu trei etape inainte de finalul campionatului, Dinamo ocupa locul 4 in Liga I, si, conform pozitiei din clasament, ar fi avut dreptul de a evolua in editia viitoare a Europa League.

STEAUA – DINAMO. Romania va fi reprezentata in editia 2016-2017 a cupelor europene de doua echipe in preliminariile Champions League (campioana si vicecampioana) si trei echipe in preliminariile Europa League. Astfel, o echipa din play-out va juca in preliminariile Europa League.

Cookies