STEAUA-DINAMO, semifinala Cupei României. SCOR FINAL 2-2, DINAMO merge în finală

de:
19 apr. 2016
0 afișări
STEAUA-DINAMO, semifinala Cupei României.  SCOR FINAL 2-2, DINAMO merge în finală

 

Fluier final. Dinamo se califică în finala Cupei României

 

Minutul 85 – Tamaş reia cu capul după un corner, balonul trece puţin peste poartă

 

Minutul 75 – Pulic egalează după ce Dinamo trimisese anterior în bară!

 

Minutul 67 – Filip şutează de la distanţă, balonul se duce departe de poarta lui Cerniauskas

 

Minutul 61 – Ocazie pentru Dinamo. „Bizonul” Gnohere reia cu capul din careul Stelei, dar mingea trece peste poartă

 

Minutul 51 – Chipciu marchează după o fază creată de Popa pe partea dreaptă

 

Minutul 50 – Gol Ekeng! Mijlocaşul lui Dinamo marchează cu un şut extraordinar de la distanţă

 

Minutul 46 – Steaua începe, firesc, repriza secundă pe două linii, fiind în avantaj şi având un om mai puţin pe teren. Dinamo este obligată să marcheze pentru a se califica

 

Începe repriza secundă.

 

Pauză.

 

Minutul 41 – Reghecampf este trimis în tribune pentru proteste la adresa arbitrului Cristi Balaj

 

Minutul 40 – Bourceanu primeşte roşu! Mijlocaşul Stelei, eliminat pentru un cot aplicat în figură lui Gnohere

 

Minutul 38 – Ocazie mare pentru Dinamo! Ekeng pătrunde în careul Stelei, dar se împiedică şi nu reuşeşte să finalizeze

 

Minutul 27 – Ocazie mare pentru Steaua! Chipciu ratează după ce a fost angajat foarte bine în careul dinamovist de Bourceanu

 

Minutul 17 – Steaua deschide scorul după ce Enache marchează din careul dinamovist

 

Minutul 9 – Ambele echipe încep precaut, nicio ocazie până acum

 

Minutul 1- Începe partida!

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Accesul suporterilor echipei Steaua Bucureşti se va face prin intrările situate pe Bd. Basarabia şi strada Mr. Coravu, iar intrarea din Bd. Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor echipei Dinamo Bucureşti.
Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte. Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine cât şi. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Metrorex vine în sprijinul publicului participant la semifinala Cupei României, meciul de fotbal STEAUA-DINAMO, ce se va desfăşura pe Arena Naţională, şi anunţă că miercuri, 20 aprilie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore. Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Steaua a adunat aproape 50.000 de spectatori la derby-ul cu Dinamo din Liga I, scor 1-1, însă înfrângerea cu Astra, scor 0-2, care a redus drastic șansele roș-albaștrilor la titlu, i-a dezamăgit profund pe fanii campioanei României. Dacă dinamoviștii pun mare preț pe Cupa României și promit să fie în număr de aproape 9.000 pe Arena Națională, steliștii nu par prea interesați de întâlnirea de miercuri seara, din semifinalele competiției. Astfel, la marele derby STEAUA-DINAMO din această săptămână sunt așteptați aproximativ 25.000 de spectatori. Steaua, care a remizat în meciul tur cu Dinamo, scor 0-0, nu a deschis deocamdată și inelele superioare ale Arenei Naționale.

STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Laurențiu Reghecampf a vorbit despre meciul de miercuri, cu Dinamo, pe care Steaua îl va juca în returul semifinalelor Cupei României, pe Arena Națională cu începere de la ora 21:30. Partida tur s-a terminat la egalitate, 0-0.

STEAUA-DINAMO CUPA ROMÂNIEI. „Nu putem uita așa repede meciul cu Astra, este normal să fie așa pentru că dacă învingeam ajungeam pe primul loc și puteam câștiga campionatul. Aveam o opțiune serioasă pentru a se întâmpla asta. Acum eu cred că încă nu s-a terminat totul, avem de recuperat șase puncte, o să fie foarte greu, dar mergem înainte!

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Acum ne gândim la meciul cu Dinamo, n-am câștigat până acum în fața lor, încecăm să o facem mâine seară. E clar că echipa care o să fie mai pregătită o să câștige meciul de mâine seară. Revenind un pic la meciul cu Astra eu cred totuși că am avut două, trei șanse foarte mari în prima repriză și din păcate le-am mai făcut cadou un penalty chiar înainte de pauză. Dacă după primele 45 de minute intram la vestiare cu 0-0, altul era rezultatul în partida de la Giurgiu„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Întrebat cum au resimțit jucătorii declarațiile patronului din ultima vreme, tehnicianul campioanei a comentat: „Jucătorii sunt mult mai preocupați de ce se întâmplă acum la echipă și nu am timp să-i întreb ce cred de declarațiile patronului! Jucătorii vor să câștige campionatul, vor să ajungă în cupele europene, să fie convocați la echipa națională.

Normal că vor să se câștige cele două cupe, Cupa României și Cupa Ligii, dar până atunci ne așteaptă un meci foarte greu cu Dinamo pe care trebuie să-l câștigăm, dacă vrem să ajungem în finala Cupei României. Este foarte greu să mai lucrezi la moralul jucătorilor după un asemenea meci, ca cel cu Astra, dar de asta suntem aici! Trebuie să-i facem să înțeleagă că nu ne-am ridicat la nivelul nostru în meciul cu Astra!”.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că derby-ul cu Steaua din manșa secundă a Cupei României este cel mai important și mai greu meci din acest sezon, precizând că își dorește foarte mult ca formația sa să se califice în finala competiției.

Este cel mai important și mai greu meci din acest sezon pentru Dinamo. Un trofeu rămâne un trofeu, de aceea e cel mai important. Ne dorim mult să câștigăm mâine și să ne calificăm în finala Cupei României. Și pentru asta trebuie să înscriem cel puțin un gol. E foame de trofee la Dinamo, iar dacă ne calificăm sunt șanse mari să câștigăm și finala„, a spus Rednic.

STEAUA – DINAMO, SCOR LIVE, MIERCURI. Acesta a adăugat că nu va mai miza pe apărare și contraatac precum în ultimele partide cu Steaua din play-off-ul Ligii I.

„Ținând cont că trebuie să înscriem, o să jucăm mult mai ofensiv decât am făcut-o în ultimele meciuri cu Steaua. Vom juca cu un atacant, asta e sigur. Ei aproape au ratat titlul și vor evolua cu și mai multă ambiție. Nu sunt prea multe meciuri cu Steaua. Eu mi-aș dori să joc cât mai multe„, a menționat tehnicianul.

Mijlocașul Eric Bicfalvi este marele absent din lotul echipei Dinamo pentru meciul cu Steaua după accidentarea suferită la încălzirea partidei cu ASA Târgu Mureș la piciorul stâng. „Din păcate pe Eric nu am reușit să-l recuperăm, el nu va putea juca mâine. Nu are ceva grav, dar noi nu am avut răbdare, el a vrut foarte mult să joace, a riscat și acum durerea e mult mai mare. Așa că va lua o pauză de câteva zile pentru a prinde ultimele partide. Este un jucător important pentru noi la mijlocul terenului, acolo unde cred eu că se va decide meciul de mâine”, a precizat Mircea Rednic.

Echipa Dinamo întâlnește, miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Națională, formația Steaua, într-o partidă contând pentru manșa secundă a semifinalelor Cupei României. Partida tur, disputată pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Cookies