STEAUA DINAMO SCOR FINAL 1 – 1. Marele DERBY al României s-a terminat la EGALITATE

de:
20 aug. 2016
1 Afișari
STEAUA DINAMO SCOR FINAL 1 - 1. Marele DERBY al României s-a terminat la EGALITATE

STEAUA DINAMO SCOR FINAL 1 – 1

William Deamorin egaleaza pentru Steaua in minutul 17

Dinamo inscrie in minutul 11 prin Rotariu 

STEAUA DINAMO SCOR LIVE. STEAUA – DINAMO se va juca în faţa a 35.000 de spectatori.

Echipele probabile la meciul STEAUA – DINAMO

STEAUA: Fl. Niţă – Enache, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Boldrin, Vl. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Fl. Tănase.

DINAMO: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – Hanca, Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, Val. Lazăr.

„Am înțeles că au fost vândute 25.000 de bilete cu totul. Cu tot cu cele 8.000 ale celor de la Dinamo. Și se mai vând vreo 10.000”, a declarat Gigi Becali înaite de STEAUA – DINAMO.

Tăvălugul e în deal şi pleacă. Până atunci, fiecare e liber să facă ce vrea. Sabia a fost scoasă din teacă şi se ascute. Noi vom da singurul răspuns la acest mesaj sâmbătă, pe teren. Eu cred că acel mesaj ne-a unit pe toţi, pe toţi cei care iubesc Steaua. Ar trebui să fie un semnal şi pentru oamenii de la CSA„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua.

Sunt convins că suporterii vor face spectacol, așa cum au făcut în ultimii ani. Tot timpul suporterii au fost pe primul loc, sper ca și noi să ne menținem pe primul loc după meciul de sâmbătă cu Steaua. Lucrurile la noi evoluează destul de bine, putem spune că se putea și mai bine, pentru că dacă eram un pic mai atenți aveam acum maximum de puncte. De la meci la meci părem mai organizați, defensiv și ofensiv. Să vedem, meciul de sâmbătă este proba adevărului pentru Dinamo„, a spus şi Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo.

STEAUA DINAMO SCOR LIVE. Traficul rutier va fi restricționat pe străzile Maior Coravu, Vatra Luminoasă între șos. Mihai Bravu și bd. Pierre de Coubertin, bd. Pierre de Coubertin între str. Vatra Luminoasă și intrarea în stadion, str. Tony Bulandra între str. Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu și str. Sergent Vasile Șerbănică între bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională, precizează Brigada Rutieră. Șoferilor li se recomandă să folosească rutele ocolitoare șos. Mihai Bravu — șos. Iancului — șos. Pantelimon și bd. Unirii — bd. Basarabia — bd. Chișinău — bd. Pantelimon. Mijloacele RATB care circulă pe str. Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe bd. Pierre de Coubertin vor fi deviate pe str. Tony Bulandra, având capăt de linie la depoul Vatra Luminoasă.

STEAUA DINAMO SCOR LIVE. Potrivit site-ului Federatiei Române de Fotbal, Radu Petrescu (Bucureşti) va fi ajutat la meciul STEAUA – DIONAMO la cele doua tușe de catre asistenții Marinescu Vasile și Ghinguleac Adrian Radu (ambii din Bucureşti). Al patrulea oficial va fi Marcel Bîrsan, tot din Capitală, in timp ce observator de arbitri a fost delegat Aron Huzu (Sibiu).

STEAUA DINAMO. Radu Petrescu, în vârstă de 34 de ani, se va afla la al doilea derby Steaua – Dinamo, după meciul din turul semifinalelor Cupei României, încheiat la egalitate, scor 0-0. în Ştefan cel Mare. Jurist de meserie, Radu Petrescu arbitrează în Liga I din 2007, iar din 2012 este arbitru FIFA.

STEAUA DINAMO SCOR LIVE. Arbitrul bucureştean a fost delegat să arbitreze la Campionatul European Under 19 din Germania, care s-a desfăşurat în perioada 11-24 iulie, unde a arbitrat semifinala dintre Franţa şi Portugalia.

STEAUA DINAMO. Meciul STEAUA – DINAMO din etapa a 5.a a Ligii I este programat, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

Cookies