STEAUA-DINAMO, SCOR FINAL 5-2. Tătăruşanu: Dedicăm victoria conducerii

de:
28 mart. 2014
0 Afișari
STEAUA-DINAMO, SCOR FINAL 5-2. Tătăruşanu: Dedicăm victoria conducerii

„Cred că am făcut un meci foarte bun, dar din păcate am primit două goluri. În seara asta cred că s-a văzut diferenţa reală dintre cele două echipe. A fost un spectacol atât pentu noi cât şi pentru cei care au venit la stadion. Am făcut un pas important, dar vom avea aceeaşi atitudine şi în retur. În multe momente s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe. E normal ca jucătorii să joace aşa, pentru că sunt cei mai buni. Cred că nu s-a pus în niciun moment problema cine va câştiga acest meci. Avem o diferenţă de trei goluri, dar vom încerca să câştigăm şi returul. În fotbal s-au văzut foarte multe lucruri, dar mai rămâne de văzut dacă pot întoarce rezultatul”, a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a precizat că a fost „chemat la comisii” deoarece a răspuns unor declaraţii ale preşedintelui executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache. „Am fost chemat la comisii pentru că am răspuns declaraţiilor domnului Anghelache”, a spus tehnicianul.

Întrebat dacă se simte „vânat”, el a răspuns: „Este normal. Sunt cel mai bun. Echipa şi rezultatul îmi permit să spun anumite lucruri. Nu sunt arogant, doar constat”.

Ciprian Tătăruşanu: Dedicăm victoria conducerii

Portarul echipei Steaua Bucureşti, Ciprian Tătăruşanu, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu Dinamo, scor 5-2, din semifinalele Cupei României – Timişoreana, că dedică acest succes conducerii clubului.

„Sper ca şi după retur să fim fericiţi. Toată lumea spune că în urma acestui scor suntem în finală în proporţie de 99 la sută, dar trebuie să tratăm serios returul. Nu contează ce adversar vom avea în finală. Pentru mine toate victoriile cu Dinamo au fost frumoase. Vom sărbători la hotel cu o şampanie ca de obicei. În seara asta noi am jucat mult mai bine şi asta s-a văzut pe tabelă. Se pare că vom bţine eventul, dar mai avem de jucat în campionat, plus finala Cupei. Toţi dedicăm victoria conducerii. Pentru ei e o situaţie grea. Ne-am fi dorit să sărbătorim împreună, din păcate nu se poate. Pentru oricine ar fi fost o situaţie grea ca patronul şi conducerea să fie la puşcărie. Ne pare rău, dar nu avem ce face. Pentru mine cea mai frunoasă victorie cu Dinamo a fost când am câştigat Cupa. În retur nu contează scorul, ci să jucăm bine şi să ne calificăm. Azi am obţinut doar o victorie şi nu trebuie să fim aroganţi”, a spus Tătăruşanu.

Întrebat dacă a fost ultimul derbi pentru el, portarul stelist a răspuns: „Vom vedea la finalul campionatului dacă a fost ultimul derbi pentru mine. Eu n-am semnat cu nimeni, se poate întâmpla orice. Vedem ce îşi doreşte şi Steaua. Eu îmi doresc ce este mai bine pentru mine şi familia mea”.

Atacantul Alexandru Chipciu i-a dedicat şi el victoria lui Mihai Stoica: „Sunt destul de fericit că am câştigat. S-a văzut diferenţa pe teren. Ce au făcut în seara asta cei de la Dinamo au făcut şi în campionat, s-au apărat. Nu vreau să folosesc cuvinte jignitoare, sunt fotbalişti, probabil că suferă acum. Nu am nicio preferinţă în finală, dar am jucat cu Răzvan Lucescu la Braşov şi aş preferea Petrolul. În finală nu se ştie ce se poate întâmpla, dar în campionat avem un avantaj mare şi toată lumea ne vede favoriţi. Bineînţeles că m-am gândit la MM Stoica. Vreau să-i dedic victoria. M-a ajutat foarte mult de când sunt în fotbal. Sper să iasă cât mai repede. Mă voi duce să-l vizitez dacă se poate”.

Mijlocaşul Mihai Pintilii a afirmat că Steaua a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în finală. „Se poate spune că a fost seară de vis. Acum aşteptăm returul şi finala. Noi ne-am făcut treaba, poate în campionat am prins o zi mai slabă. Important este că astăzi am câştigat clar. Cred că mai puteam să marcăm goluri. Returul contează şi sper să jucăm tot aşa. Sperăm să câştigăm Cupa şi campionatul, care este pe primul loc. Astăzi am luat o opţiune serioasă pentru finală. E greu de ghicit adversara din finală. Amândouă au şanse egale, dar eu mi-aş dori Astra. Toate golurile noastre mi-au plăcut. Mi-a plăcut şi bara lui Stanciu. Dacă vom trata serios şi finala putem câştiga şi Cupa. Asta ne dorim, să facem eventul. Azi am fost relaxaţi, ne-am făcut jocul, am evoluat mult mai bine decât în campionat. Nu ştiu dacă Dinamo a fost mai slabă astăzi”.

Formaţia Steaua a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 5-2 (4-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana. Golurile au fost marcate de Latovlevici ’22, Varela ’39, Chipciu ’43, Tănase ’45+2, Keşeru ’76 pentru Steaua, respectiv Rotariu ’32, V. Lazăr ’53 pentru Dinamo.

Cookies