STEAUA-DINAMO KIEV, SCOR:0-2. STEAUA, ELIMINATĂ DIN EUROPA LEAGUE DUPĂ MECIUL CU DINAMO KIEV

de:
11 dec. 2014
0 Afișari
STEAUA-DINAMO KIEV, SCOR:0-2. STEAUA, ELIMINATĂ DIN EUROPA LEAGUE DUPĂ MECIUL CU DINAMO KIEV

STEAUA – DINAMO KIEV, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE: 0 – 2. RIO AVE – AALBORG SCOR FINAL: 2 – 0. RIO AVE A MARCAT PE TEREN PROPRIU, cel de-al doilea gol, în minutul 79. Del Valle a reuşit dubla în repriza a doua, marcând în minutele 79 şi 58, ÎN MECIUL CU AALBORG! Victoria portughezilor a fost insuficientă, în condiţiile în care Steaua nu a reuşit să întoarcă rezultatul. 

STEAUA VS DINAMO KIEV LIVE TEXT: 

Min. 90+4 – STEAUA – DINAMO KIEV 0 – 2: DINAMO KIEV scapa pe contraatac, Lens il dribleaza pe Arlauskis si inscrie cu poarta goala  în minutul 94.

Min. 87 – Contraatac superb al lui Dinamo Kiev, dar Arlauskis a reuşit să salveze şutul lui Yarmolenko.

Min. 82 – OCAZIE RATATĂ DE STEAUA: Adi Popa primeste in centrul careului, dar se intoarce greoi si pierde mingea, spre disperarea suporterilor din tribune.

Min. 81CARTONAŞ GALBEN pentru Burda.

Min. 81SCHIMBARE LA DINAMO KIEV: Ultima schimbare la Dinamo Kiev. Buyalskiy a intrat în locul lui Belhanda.

Min. 78 – SCHIMBARE LA STEAUA: Dubla schimbare la Steaua – Latovlevici si Adi Popa ii inlocuiesc pe Filip si Tanase

Min. 74 – OCAZIE PENTRU STEAUA, tratată superficial de Chipciu. Şeptarul stelist, găsit foarte bine de Cristi Tănase în careu, a întârziat şutul şi a fost blocat.

Min. 71 – GOOOL DINAMO KIEV! Yarmolenko marcat primul gol al meciului. Stelistii cer ofsaid, dar golul este validat. Reluarile arata ca Yarmolenko a fost in pozitie de ofsaid, potrivit sport.ro. Şansele STELEI de a se califica în primăvara europeană scad cu fiecare minut, deşi RIO AVE conduce în meciul cu AALBORG.

Min. 67 – Rusescu suteaza din marginea careului, Shovkovski retine. Atmosfera s-a incins dupa golul marcat de Rio Ave, suporterii Stelei canta si aprind petarde in asteptarea golului calificarii.

Min. 64 – SCHIMBARE LA DINAMO KIEV: Veloso a fost înlocuit de Sydorchuk.

Min. 61 – SCHIMBARE LA STEAUA: Galca face prima schimbare si este una ofensiva – Rusescu intra in locul lui Bourceanu. Totul pentru atac, totul pentru golul care sa duca STEAUA in 16-imi!

Min. 59OCAZIE URIAŞĂ PENTRU STEAUA: Keşeru a tras de la distanţă, Shovkovskiy a respins în faţă, dar Chipciu a trimis pe lângă poarta goală. Şeptarul stelist a dat dovadă de egoism, Cristi Tănase aflându-se într-o poziţie mai bună.

Min. 55 – Arbitrul Michael Oliver i-a refuzat Stelei un penalty clar!!! Sanmartean i-a centrat lui Szukala, Dragovic a sarit la cap cu fundasul Stelei, dar a lovit clar mingea cu mana.

Min. 52 – CARTONAŞ GALBEN pentru Miguel Veloso.

Min. 50 – Steaua a inceput in forta repriza secunda: Keseru primeste o pasa pe culoar la marginea careului, dar fundasul Burda intervine excelent si il opreste pe stelist din drumul spre gol.

Min. 46 – A început repriza a doua.

Min. 45+1Pauză pe Arena Naţională. Steaua şi Dinamo Kiev sunt la egalitate, scor 0-0, după o primă repriză în care ambele echipe au ratat ocazii importante de a marca. În celălalt meci al grupei, RIO AVE – AALBORG SCORUL LA PAUZĂ este tot 0 – 0.

Min. 45+1CARTONAŞ GALBEN pentru Papp.

Min. 45 – OCAZIE MARE PENTRU STEAUA: Shovkovskiy a intervenit providenţial în faţa lui Keşeru, la cea mai mare ocazie a Stelei din prima repriză.

Min 44 – OCAZIE PENTRU DINAMO KIEV: Yarmolenko reia din 6 metri, iar Arlauskis retine cu greu.

Min 43 – OCAZIE PENTRU STEAUA: Sanmartean trage de la marginea careului dupa o pasa buna a lui Tanase.

Min 39 – Sanmartean scoate o lovitura libera de la 20 de metri, dar stelistii se grabesc si bat gresit.

Min. 33 – Lens patrunde pe stanga si este faultat in marginea careului! Tanase respinge bine lovitura libera.

Min. 26 – CARTONAŞ GALBEN pentru Dragovic, după ce a comis un henţ.

Min. 26 – Centrare buna a lui Filip in 6 metri, insa Keseru nu reuseste sa preia, cu spatele la poarta.

Min. 20OCAZIE pentru DINAMO KIEV: Kravets le-a dat emoţii mari celor de la Steaua. Atacantul ucrainean a fost aproape să înscrie pentru Dinamo Kiev. Atacantul oaspeţilor a venit fără marcaj şi a trimis cu capul pe lângă, după o centrare foarte bună a lui Lens.

Min. 17 – Shovkovskiy s-a remarcat încă o dată, de această dată la şutul lui Cristi Tănase, pe care portarul ucrainean l-a reţinut în doi timpi.

Min. 14 – Sanmartean este faultat din spate la o faza buna de contraatac. Varela trimite cu capul puternic insa mingea e pe portar.

Min. 11 – Chipciu scapa singur cu portarul insa trage gresit din 16 metri, in portar.

Min. 10 – Kravets rateaza o ocazie imensa din 6 metri, singur cu portarul.

Min. 4 – Szukala a ratat prima mare ocazie a meciului. Sânmărtean a centrat excelent din corner, iar fundaşul polonez a trimis cu capul, puţin pe lângă poartă.

Min. 1 – A început meciul!

STEAUA VS DINAMO KIEV LIVE. ECHIPELE DE START:

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepeliţă, Bourceanu – Chipciu, Sânmărtean, Tănase – Keşeru

Rezerve: Cojocaru, Luchin, Latovlevici, Breeveld, Ad. Popa, Vâlceanu, Rusescu

Dinamo Kiev: Şovkovski – Gusev, Dragovic, Hacheridi, Burda – Miguel Veloso, Rybalka – Iarmolenco, Belhanda, Lens – Kravets

Rezerve: Rybka, Danilo Silva, Bezus, Sydorchuk, Buyalskiy, Mbokani, Teodorcyk

STEAUA e obligată să o învingă pe DINAMO KIEV, în EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, pentru a se califica în primăvara europeană.

STEAUA – DINAMO KIEV, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Pentru a se califica, Steaua ar avea nevoie şi de ajutorul celor de la Rio Ave, care n-ar trebui să piardă pe teren propriu în faţa lui Aalborg. În caz de egalitate de puncte, campioana României are avantajul meciurilor directe cu Aalborg, impunându-se acasă cu 6-0.

Clasament grupa J:

1. Dinamo Kiev 12 p
2. Aalborg 9p
3. Steaua 7p
4. Rio Ave 1p

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. UEFA a anunţat o măsură specială pentru meciul STEAUA – DINAMO KIEV, aceasta fiind o premieră pentru stelişti în ultimii ani, potrivit sport.ro.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Astfel, calificarea Stelei in primavara Europa League se joaca pe doua stadioane. UEFA a luat o masura speciala ca sa se asigure ca nu vor exista probleme la Steaua – Dinamo Kiev si Rio Ave – Aalborg.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Pentru ca miza calificarii in primavara Europa League depinde de rezultatele din ambele meciuri, iar calculul este complicat, UEFA a vrut ca Steaua si Aalborg sa fie de la egal la egal in fiecare clipa.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Astfel, UEFA a decis ca repriza a doua a meciului dintre Steaua si Dinamo Kiev sa inceapa in aceeasi secunda cu cea de la Aalborg si Rio Ave. Daca un meci va incepe mai tarziu, atunci si celalalt va fi intarziat.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Serghei Rebrov, antrenorul echipei Dinamo Kiev, deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa, a declarat că va alinia cel mai bun 11 în meciul cu Steaua, pentru că îşi doreşte să câştige partida de la Bucureşti, din ultima etapă a Grupei J.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. „Meciul din tur a fost foarte dificil (n.r. – scor 3-1 pentru ucraineni). Steaua s-a apărat foarte bine. Mâine, vom evolua cu prima echipă, pentru că vrem să câştigăm meciul. Steaua este o echipă foarte puternică şi ne aşteptăm să joace ofensiv. Ne aşteptăm ca, în afara lui Keşeru şi Sânmărtean, să iasă în evidenţă şi Rusescu”, a declarat Serghei Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev, în conferinţa de presă dinaintea partidei de joi, din Liga Europa, potrivit Romaniatv.net.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVE. Meciul de pe Naţional Arena este privit cu mare interes de jurnaliştii din Ucraina. Drept urmare, în sala în care s-a desfăşurat conferinţa premergătoare meciului, aproximativ 40 de reprezentanţi ai presei ucrainene i-au ascultat pe Rebrov şi Şovkovski.

STEAUA – DINAMO KIEV, contând pentru ultima etapă a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. Pentru a se califica în 16-imile de finală ale Ligii Europa, Steaua (7 puncte) trebuie să învingă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg (9 puncte) să nu câştige în deplasare cu Rio Ave. Dinamo Kiev, cu 12 puncte acumulate în cinci meciuri, este deja calificată în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

STEAUA – DINAMO KIEV LIVE, EUROPA LEAGUE, AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, LIVE ONLINE, LIVE TEXT,LIVE LA TV, SCOR LIVESTEAUA BUCUREŞTI joacă cu DINAMO KIEV, în EUROPA LEAGUE, pentru a se califica în primăvara europeană. Când e meciul cu STEAUA, la ce oră e meciul cu STEAUA: Meciul STEAUA – DINAMO KIEV are loc AZI, JOI, 11 DECEMBRIE 2014, de la ora 22.05. Cine transmite meciul: Meciul STEAUA – DINAMO KIEV va fi transmis LIVE LA TV de Digi Sport 1 şi LIVE ONLINE, LIVE TEXT ŞI SCOR LIVE de B365.ro.

Cookies