STEAUA – DINAMO. Fanii vor avea o surpriză la meciul STEAUA-DINAMO

de:
01 mart. 2014
1 Afișari
STEAUA - DINAMO. Fanii vor avea o surpriză la meciul STEAUA-DINAMO

STEAUA – DINAMO. „Nu doar pentru că e meciul STEAUA – DINAMO am invitat-o, ci şi pentru că Simona Halep este stelistă, altfel nu am fi invitat-o şi faptul că este în ţară şi profităm de prezenţa ei, altfel era cam complicat. Chiar dacă jucam împotriva altui adversar, iar Simona Halep după performanţele extraordinare pe care le-a realizat în ultima vreme şi era în ţară, o invitam. Nu este primul meci al nostru la care asistă”, a spus Mihai Stoica, conform realitatea.net.

STEAUA – DINAMO. La rândul său, antrenorul Laurenţiu Reghecampf susţine că invitarea Simonei Halep la meciul STEAUA – DINAMO reprezintă o formă de respect faţă de rezultatele înregistrate în ultimul an.

STEAUA – DINAMO. „Nu are nicio importanţă că Simona Halep va da lovitura de începere sau că va lovi mingea la STEAUA – DINAMO. E o formă de respect, pentru un sportiv român, care a realizat un lucru incredibil, a ajuns să fie între primele zece jucătoare de tenis din din lume. Noi încercăm să arătăm un pic de respect faţă de acest sportiv minunat pe care l-am invitat la meciul nostru”, a completat Reghecampf.

Simona Halep, numărul 7 WTA, va da lovitura de începere a meciului Steaua – Dinamo.

Cookies