ARHIVA B365

STEAUA-DINAMO, 27 martie. 900 de jandarmi pe stadion la meciul STEAUA-DINAMO

STEAUA-DINAMO, 27 martie. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia şi strada Mr. Coravu va fi rezervată doar suporterilor echipei Steaua Bucureşti.
STEAUA-DINAMO, 27 martie. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

STEAUA-DINAMO, 27 martie, în direct la PRO TV. Ce emisiuni scoate din grilă meciul STEAUA-DINAMO 

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA-DINAMO, 27 martie.  Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button