ARHIVA B365

STEAUA-DINAMO, 1 MARTIE 2014- MECIUL STEAUA-DINAMO. SCOR FINAL 1-1

STEAUA-DINAMO, 1 MARTIE 2014, GHENCEA. 

STEAUA este lider în Liga I, cu 16 puncte mai multe decât marea rivală DINAMO înainte de marele derby STEAUA-DINAMO, anunță realitatea.net.

Cu o victorie în STEAUA-DINAMO, roş-albaştrii vor bifa al şaptelea succes consecutiv în faţa „câinilor roşii”. Mihai Stoica a ţinut să amintească acest lucru cu o postare uluitoare pe Facebook: o fotografie „Hit the Jackpot” cu numărul 7 de cinci ori consecutiv!

STEAUA are 5 succese în campionat şi unul în finala Cupei României de la Braşov în ultimele 6 meciuri cu DINAMO.

STEAUA-DINAMO, meci din etapa a 21-a din Liga I, se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Ghencea.

STEAUA-DINAMO. Măsuri drastice de securitate la STEAUA-DINAMO
STEAUA-DINAMO. Peste 900 de jandarmi și 350 de polițiști bucureșteni vor asigura sâmbătă ordinea publică la meciul STEAUA-DINAMO.

Accesul spectatorilor la STEAUA-DINAMO se va face începând cu ora 18:30 doar pe bază de bilete și invitații, informează Jandarmeria Capitalei.

„Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. În acest scop, vineri și sâmbătă, pe 17 panouri stradale din capitală și pe mai multe panouri publicitare din Centrul Istoric, va rula un spot video cu mesajul ‘Invitație la fair-play'”, precizează Jandarmeria Capitalei.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

De asemenea, spectatorilor care vin la STEAUA-DINAMO le este interzis sa ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și paza sau al forțelor de ordine. Totodată, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Jandarmii bucureșteni subliniază faptul că este interzis accesul în stadion la meciul STEAUA-DINAMO cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

STEAUA-DINAMO. Anunţ de la Poliţia Română înainte de STEAUA-DINAMO
La meciul STEAUA-DINAMO vor asigura ordinea publică și polițiștii Capitalei care vor patrula în proximitatea stadionului, dar și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

În acest sens, polițiștii bucureșteni vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poșete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto, precizează Poliția Capitalei.

Totodată, polițiștii Capitalei vor accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

În același timp, polițiștii rutieri vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.

STEAUA-DINAMO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button