BAZAR

STEAUA – CORONA BRASOV, ÎN DIRECT LA TV, 5 mai 2014

STEAUA- CORONA BRAȘOV, 5 MAI 2014: scor live AICI

Meciul Steaua – Corona Brasov va fi transmis în direct la Digi Sport 1 luni, 05.05.2014, de la ora 20:30, pare cel mai dezechilibrat duel al etapei a 30-a. Se întâlnesc nu numai primul şi ultimul loc, ci şi cel mai bun atac din Liga 1 cu cea mai slabă apărare din campionat.

Aproximativ 70 de poliţişti bucureşteni vor acţiona azi, 5 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Ghencea” din Capitală, a meciului de fotbal dintre F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi A.S.C. CORONA BRAŞOV.

Meciul Steaua – Corona Brasov 63 de goluri au marcat roş-albaştrii în 29 de partide, în timp ce ardelenii au primit 55. Oamenii lui Reghecampf nu se uită însă la statistici – în tur, au plecat cu un singur punct de la Braşov.

„Noi tratăm fiecare meci la potenţial maxim, cum am tratat toate echipele, fie că au fost meciuri în care am câştigat cu 4 sau 5-0, fie când am pierdut cu Vasluiul, 1-0”, a declarat Alexandru Chipciu, pentru Digi Sport.

Meciul Steaua – Corona Brasov Roş-albaştrii se pregătesc să sărbătorească cel de-al 25-lea titlu din istorie fără suporteri. Campioana nu va putea conta pe fani în următoarele două meciuri disputate în Ghencea. Terenul roş-albaştrilor a fost suspendat după incidentele de la meciul cu FC Braşov.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button