ARHIVA B365

STEAUA-CHELSEA. Lovitură dură pentru Steaua cu câteva ore înainte de meci

STEAUA-CHELSEA. Mihai Pintilii, om de bază la mijlocul terenului, nu va putea juca din cauza durerilor pe care le are şi locul său va fi luat de Filip, scrie gsp.ro.

Pintilii s-a accident luni în cadrul unui antrenament.

STEAUA-CHELSEA. Metrorex a anunţat că metroul va circula, marţi, după un program prelungit cu o oră, pentru cei care vor asista la meciul STEAUA-CHELSEA. Trenurile vor circula după un program prelungit cu o oră, la un interval de aproximativ 10-12 minute. De asemenea, tot cu ocazia meciului STEAUA-CHELSEA, a fost prelungit cu o oră şi programul RATB.

STEAUA-CHELSEA. Prognoza meteo pentru marţi nu este una încurajatoare. La ora partidei STEAUA-CHELSEA se anunţă, pentru Bucureşti, ploaie şi aproximativ 6ºC.

STEAUA – CHELSEA: „Steaua a arătat că merită să joace în grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur că Steaua va câştiga puncte în această grupă pentru că poate pune probleme oricărei echipe”, a spus Mourinho, într-o conferinţă de presă.

Referindu-se la starea terenului, afectat de ploia care cade la Bucureşti de mai mult de o zi, Mourinho este convins că gazonul se va prezenta în condiţii optime, după ce organizatorii au închis acoperişul mobil al Arenei Naţionale. „Cu vremea nu poţi face prea multe, dar stadionul are acoperiş şi există condiţii pentru a face un gazon bun. De acest lucru sunt răspunzătoare Steaua şi UEFA”, a precizat el.

STEAUA – CHELSEA: Schimbările survenite la cele două echipe de la meciul disputat în primăvară, la Bucureşti, în Liga Europa (scor 1-0 pentru Steaua) avantajează echipa română, mai omogenă, crede Mourinho. „Steaua este aceeaşi cu cea din primăvară. Are aceiaşi jucători, acelaşi antrenor, aceeaşi structură şi a pierdut doar un jucător important. Grupul este mai motivat după câştigarea campionatului şi mai experimentat. Chelsea are aceiaşi jucători, dar un alt manager, cu o altă filozofie. Am nevoie de timp pentru a-mi implementa strategia, de aceea nu suntem în vârful clasamentului”, a explicat portughezul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button