Steaua-Chelsea: Englezii, socati de ce au vazut pe National Arena: „Are you serious?!”

de:
01 oct. 2013
0 Afișari
Steaua-Chelsea: Englezii, socati de ce au vazut pe National Arena:

STEAUA-CHELSEA: În urma precipitațiilor abundente, dar şi a prognozei meteo care anunţă ploie inclusiv pentru seara de marţi, observatorul UEFA și oficialii Stelei au decis ca la ora partidei acoperișul de la Arena Națională va rămîne tras! Astfel, jocul se va disputa într-un stadion închis complet.

Pentru ca responsabilii celui mai mare si mai scump stadion din Romania nu s-au gandit sa traga acoperisul, gazonul se prezenta intr-o stare deplorabila, fiind imbibat cu apa dupa mai mult de 24 de ore de ploaie fara oprire, informează ziare.com.

In criza de timp si de idei, angajatii Primariei au primit mai multi bureti uriasi pe care i-au folosit pentru a indeparta, atat cat s-a putut, apa care mustea pe suprafata de joc.

„Are you serious?!”, a fost reactia englezilor cand au vazut ce fac ingrijitorii de la National Arena, anunta Fanatik.

Gestul disperat al organizatorilor nu a ajutat prea mult, Chelsea sustinand antrenamentul oficial pe un gazon imbibat de apa.

De altfel, londonezii si-au impartit lotul de jucatori in mai multe grupuri, acestea antrenandu-se pe portiunile fara apa.

La ora partidei sunt sanse ca lucrurile sa stea mai bine, „lucrarile” continuand si dupa sedinta de pregatire a oaspetilor. In plus, acoperisul a fost tras, astfel ca ploaia care cade fara oprire in Capitala nu va mai afecta covorul de iarba.

Intalnirea dintre Steaua si Chelsea se disputa marti seara, pe National Arena din Bucuresti.

Jose Mourinho însuși a luat parte activ la antrenamentul echipei sale, luând parte la mai multe exerciții cu mingea.

„Cu vremea nu te pui, dar dacă stadionul are un acoperiș, cred că trebuie să încerce să păstreze terenul în cea mai bună condiție”, a spus Mourinho. „Este o responsabilitate pentru UEFA, iar terenul este un lucru foarte important într-un meci de fotbal”, a declarat Mourinho în conferința de presă.

Laurenţiu Reghecampf se aşteaptă ca suprafaţa de joc de pe Arena Naţională să se prezinte în condiţii foarte bune marţi seară, în ciuda ploilor din Bucureşti.

„În momentul de faţă avem un gazon foarte, foarte bun. Am lăudat organizatorii. Din câte am înţeles copertina o să fie trasă sau a fost trasă. Sunt sigur că mâine seară nu vom avea probleme cu gazonul. Sperăm ca noi să ridicăm la nivelul arenei. Au mai fost încă trei meciuri jucate pe acest gazon şi arată incredibil de bine. Nu cred că vor fi probleme din punctul ăsta de vedere”, a afirmat Reghecampf luni după-amiază, conform digi24.ro.

Cookies