ARHIVA B365

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Măsuri de ordine pe stadion

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Accesul suporterilor echipei C.S. PANDURII Târgu Jiu se va face doar prin intrarea situată pe B-dul Pierre de Coubertin, intrările din B-dul Basarabia şi strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C. STEAUA Bucureşti.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Pe lângă cei peste 350 de jandarmi care vor asigura măsurile de ordine, peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona miercuri, 20 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „NAŢIONAL ARENA” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI şi C.S. PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

STEAUA Bucureşti – PANDURII Târgu Jiu, miercuri, 20 mai, SCOR LIVE. Cu ocazia acestui eveniment sportiv Jandarmeria Capitalei lansează tuturor suporterilor o „Invitaţie la Fair-Play” şi va oferi bilete gratuite elevilor bucureşteni cu rezultate bune la învăţătură.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button