Steaua Bucureşti-Gaz Metan Mediaş: peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică

de:
02 mart. 2013
0 Afișari
Steaua Bucureşti-Gaz Metan Mediaş: peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea şi siguranţa publică

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17.15 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Casa de bilete din bulevardul Basarabia va rămâne deschisă până la ora 16.45, spectatorii îşi pot achiziţiona bilete după această oră de la casa din strada Maior Coravu.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Cookies