ARHIVA B365

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE. Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 17:30, Digi Sport 1 difuzează, în direct şi în exclusivitate, prima partidă din acest an a echipei antrenate de Costel Gâlcă.

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND LIVE. Fără Sânmărtean şi Szukala, care au părăsit cantonamentul pentru a pleca în Arabia Saudită, Steaua a reuşit să trezească interesul localnicilor: deja s-au vândut circa 1.000 de bilete la case și se așteaptă ca la meciul de sâmbătă să fie prezenți la stadion câteva mii de spectatori, conform digisport.ro.

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE. Un bilet la amicalul Borussia Dortmund-Steaua costă 10 euro pentru adulți, 5 euro pentru copiii sub 12 ani și 8 euro pentru abonații lui Hercules Alicante.

Deşi Steaua a ajuns la un acord cu CSA, la meciul cu Dortmund roş-albaştrii vor folosi noua emblemă. „Sâmbătă, la meciul cu Dortmund, vom evolua cu noua emblemă. Trebuie să ne luăm o măsură de precauţie. Vom folosi noua siglă până când se vor lămuri lucrurile”, a spus Valeriu Argăseală, citat de gsp.ro.

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND LIVE LA TV, AZI, SÂMBĂTĂ, 17 IANUARIE 2015. SCOR LIVE. Steaua va disputa 6 meciuri amicale în cele două cantonamente: cu Borussia, Shenzen, Sturm Graz, Sparta Praga, ŢSKA Sofia şi NK Maribor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button