ARHIVA B365

STEAUA-ASTRA GIURGIU,în Cupa Ligii, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, LIVE SCOR. Măsuri de ordine jandarmerie

STEAUA-ASTRA Giurgiu, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, LIVE LA TV, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, SCOR LIVE ONLINEAccesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 17.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii. B365. ro va transmite LIVE TEXT și SCOR LIVE meciul STEAUA BUCUREȘTI -ASTRA GIURGIU.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

STEAUA-ASTRA Giurgiu, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, LIVE LA TV. Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

STEAUA-ASTRA Giurgiu, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, SCOR LIVE, LIVE LA TV, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

STEAUA BUCUREȘTI – ASTRA GIURGIU, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, LIVE TEXT, SCOR LIVE ONLINE și LIVE LA TV. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

STEAUA-ASTRA Giurgiu, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, SCOR LIVE ONLINE și LIVE LA TV. Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

STEAUA-ASTRA Giurgiu, MIERCURI, 18 FEBRUARIE, ORA 19:00, SCOR LIVE ONLINE și LIVE LA TV. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button