ASA TÂRGU MUREȘ A CÂŞTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI. A ÎNVINS STEAUA CU SCOR FINAL 1-0

de:
08 iul. 2015
1 Afișari
ASA TÂRGU MUREȘ A CÂŞTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI. A ÎNVINS STEAUA CU SCOR FINAL 1-0

STEAUA VS ASA TÂRGU MUREȘ LIVE, MECI ÎN SUPERCUPA ROMÂNIEI, LIVE TEXT, MIERCURI, SCOR FINAL: 0 – 1. STEAUA – ASA TG MUREŞ:

Min. 90 + 5 – STEAUA – ASA TG MUREŞ 0 – 1 LA FINAL. ASA Tg. Mureş a cucerit Supercupa României, primul trofeu din istoria clubului, la singurul meci cu Dan Petrescu pe bancă. De cealaltă parte, Mirel Rădoi a debutat cu stângul la Steaua şi în cariera de antrenor.

Min. 90+2 – SCHIMBARE LA ASA TG MUREŞ: Iese Romario, intră Manolov

Min. 84 – Lovitură de la margine pentru Steaua.

Min. 83 – SCHIMBARE LA ASA TG MUREŞ: Iese Pawel Golanski, intră Sergiu Hanca.

Min. 75 – Golanski e accidentat de Grădinaru

Min. 74 – SCHIMBARE LA STEAUA: Muniru Sulley este scos de pe teren. În locul lui intră Vlad Mihalcea. Intrarea lui Mihalcea este aplaudată de suporteri.

Min. 72 – Lovitură pe poarta Stelei, dar portarul respinge mingea

Min. 69 – Încăierare pe stadion în timpul meciului! Supărat pentru intrarea tare asupra lui Grădinaru, care a fost lovit puternic în faţă de un jucător de la Astra, Stanciu a început să facă scandal în timpul meciului. Kortzog şi Stanciu au primit cartonaşe galbene

Min. 67 – SCHIMBARE la Steaua: Iese Neagu, intră Tahar

Min. 67 – Cartonaş Galben pentru Constantin

Min. 64 – Cartonaş galben pentru Mureşan

Min. 62 – GOOOL ASA TG MUREŞ! AXENTE a marcat primul gol din SUPERCUPA ROMÂNIEI. Axente a înscris din apropiere, după o centrare excelentă a fostului stelist Pawel Golanski. Tamaş, Varela şi Cojocaru au reacţionat greu la mingea trimisă de polonez, iar atacantul vicecampioanei a profitat şi a marcat.

Steaua a fost pusă în dificultate în primele 15 minute ale reprizei a doua de ASA TG MUREŞ. Fundaşii sunt ţinuţi în prima jumătate a terenului.

Min. 59 – SCHIMBARE LA ASA TG MUREŞ: Louis Pedro intră în locul lui Dacian Varga

Min. 58 – CEA MAI MARE OCAZIE A MECIULUI, PENTRU ASA TG MUREŞ. Cojocaru a salvat Steaua, după şutul periculos al lui Varga pe poarta Stelei.

Min. 57 – Şut superb al lui Chipciu pe poarta celor de la ASA TG MUREŞ

Min. 54 – Lovitură de la margine pentru ASA TG MUREŞ

Min. 52 – Cartonaş galben pentru Golanski.

Min. 51 – Lovitură liberă pentru ASA TG MUREŞ, executată de Mureşan

Min. 48 – OCAZIE URIAŞĂ PENTRU STEAUA: Chipciu execută o lovitură liberă, aceasta este cea mai frumoasă lovitură sub bară a Stelei din acest meci.  Stăncioiu a fost însă atent şi a respins de sub bară.

Min. 46 – OCAZIE pentru ASA TG MUREŞ, dintr-o lovitură a lui N’Doye, care a tras violent din marginea careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Cojocaru. 

Min. 46 – A început repriza a doua

Min. 45+2 – S-a încheiat prima repriză 

Min. 45 – Cartonaş galben pentru Varga, de la ASA TG MUREŞ, pentru reacţiile lui violente la fluierul arbitrului

Min. 44 – SCHIMBARE LA STEAUA: Iese Iancu, accidentat, intră Grădinaru.

Min. 35 – OCAZIE URIAŞĂ pentru STEAUA! Râpă a centrat de pe partea dreaptă, iar Tudorie a atacat foarte bine colţul scurt şi a trimis spre poartă, dar Stănciociu a prins uşor.

Min. 27 – Gabi Iancu marchează lovitură liberă de la 30 metri pentru Steaua, dar trimite mingea peste poarta lui Stăncioiu

Min. 25 – Toşca centrează pentru Chipciu, care însă nu se înţelege cu Iancu.

Min. 19 – OCAZIE pentru ASA TG MUREŞ: Mureşan a tras din marginea careului, după o acţiune a lui N’Doye, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 17 – Fault asupra lui Stanciu.

Min. 10OCAZIE pentru STEAUA: Chipciu a tras de la distanţă, pe centrul porţii, iar Stăncioiu a avut ceva emoţii. Portarul celor de la ASA a reţinut în doi timpi.

Min. 9 – Centrare bună a lui Nicuşor Stanciu, omul finalului de sezon pentru Steaua, ale cărui goluri au ţinut de multe ori Steaua pe podium, aproape de ASA TG MUREŞ.

Min. 8 – Lovitură frumoasă a lui Chipciu pe poarta ASA TG MUREŞ.

Min. 5 – Lovitură liberă pentru Steaua

Peste 10.000 de oameni au venit pe stadionul Farul, majoritatea turişti veniţi de pe plajă, în şlapi şi şorturi.

21.02 – Fluier de start la Constanţa pentru meciul din Supercupa României

Steaua a intrat pe teren în noul echipament, care este inspirat de la AS Roma

21.01 – Moment de reculegere pentru Angelo Niculescu

20.58 – SUPERCUPA ROMÂNIEI a început cu imnul naţional.

Când e meciul cu Steaua, la ce oră e meciul cu Steaua: Meciul STEAUA VS ASA TG MUREŞ din SUPERCUPA ROMÂNIEI are loc miercuri seară, de la ora 21:00, la Constanța. Cine transmite meciul cu Steaua: Meciul  STEAUA – ASA TÂRGU MUREȘ, ÎN SUPERCUPA ROMÂNIEI, va fi transmis LIVE LA TV de Pro TV, VIDEO LIVE la TV de Digi Sport, dar și LIVE TEXT, SCOR LIVE de B365.ro. 

ASA TG MUREŞ va intra pe teren, potrivit digisport.ro, cu următoarea echipă: Stăncioiu – Golanski, Marius Constantin, Bejan, Brandan – G. Mureșan, Gorobsov – Varga, Manolov, Romario – Axente

Antrenor: Dan Petrescu

FC STEAUA BUCUREŞTI: Echipa pe care Mirel Rădoi o va trimite pe teren la debutul său oficial este următoarea: Cojocaru – Râpă, Tamaș, Varela (c), Toșca – Muniru, Neagu – G. Iancu, N. Stanciu, Chipciu – Tudorie

Rezerve: Niță – Papp, Guilherme, V. Mihalcea, Breeveld, Tahar, Grădinaru

Antrenor: Mirel Rădoi

STEAUA – ASA TÂRGU MUREȘ, MECI ÎN SUPERCUPA ROMÂNIEI, LIVE TEXT, MIERCURI, SCOR LIVE: Steaua și ASA Targu Mureș își dispută primul trofeu din noul sezon. Cele două se înfruntă la Constanța, miercuri, de la 21:00, LIVE VIDEO la DIGI SPORT. Partida STEAUA ASA TARGU MURES va fi condusă de Radu Petrescu.

STEAUA ASA TARGU MURES SUPERCUPA ROMANIEI. Dan Petrescu va pleca de la echipă după meciul din SUPERCUPA ROMANIEI, iar în locul său va fi adus Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR. STEAUA ASA TARGU MURES se joacă, miercuri, de la ora 21:00, la Constanţa, şi este LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

Supercupa României a stîrnit interesul a multor persoane. Astfel, pînă în acest moment s-au vîndut aproximativ 10.000 de bilete. Stadionul „Farul” din Constanţa se va umple pînă la ora meciului dintre Steaua şi ASA.

STEAUA – ASA TÂRGU MUREȘ, MECI ÎN SUPERCUPA ROMÂNIEI, LIVE TEXT, MIERCURI, SCOR LIVE:  Biletele pentru partida din 8 iulie, ora 21:00, de pe stadionul „Farul”, mai sînt disponibile la casa arenei din Constanța (Strada Primăverii, între orele 10:00 – 19:00, inclusiv în ziua meciului) și în rețeaua de magazine Inmedio, după cum urmează:
București
• Pasaj Universitate (Pasaj Piața Universității, luni-marți 6:00-20:00; miercuri 6:00-14:00)
• Mega Mall Bucuresti (Str. Pierre de Coubertin, București)
• Cora Sun Plaza (Șos. Olteniței nr. 83 C Calea Văcărești 391, sector 4, luni-marți 10:00-22:00, miercuri 10:00-14:00)
• Feeria Băneasa (Șos. București-Ploiești nr.44 A, sector 1, luni-marți 9:00-22:00, miercuri 9:00-14:00)
Constanța
• Carrefour Constanța (Bd. Tomis DN 2A, nr. 391, luni-marți 9:00-22:00, miercuri 9:00-14:00)
• Relay Constanța (Aleea Albăstrelelor nr. 10, luni-marți 7:00-19:00, miercuri 8:00-14:00)
• Real Constanța (Șos. Mangalia nr. 195, luni-marți 9:00-21:00, miercuri 9:00-14:00)
• City Park Mall (Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, luni-marți 10:00-22:00, miercuri 10:00-14:00)
• Corall Constanța (Str. Cumpenei, nr.2)
STEAUA – ASA TÂRGU MUREȘ, MECI ÎN SUPERCUPA ROMÂNIEI, LIVE TEXT, MIERCURI, SCOR LIVE: Stadionul „Farul” din Constanţa găzduieşte în această seară, de la ora 21.00, meciul dintre Steaua, campioana României şi deţinătoarea Cupei, şi echipa vicecampioană, ASA Tg. Mureş, cele două formaţii disputându-şi trofeul Supercupei României.

Interesul în jurul partidei este foarte mare, astfel încât Federaţia Română de Fotbal face apel la deţinătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor şi pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor.

Trofeu nou

Cupa care va fi acordată învingătoarei este una nouă, realizată în Italia, înaltă de 70 de centimetri şi grea de peste şase kilograme. Spre deosebire de trofeul Cupei României, care era păstrat doar un an de echipa care îl câştigă, Supercupa nu este transmisibilă. De ieri, cele două echipe sunt la Constanța. Antrenorul lui ASA Tg. Mureş, Dan Petrescu, a spus că are probleme de lot, dar că speră într-o evoluție bună a echipei sale. Totodată, fostul internațional a confirmat că va pleca apoi să antreneze în China. De cealaltă parte, Mirel Rădoi speră într-o victorie a Stelei. Tehnicianul a recunoscut că are ceva emoții, dar important e ce va face echipa pe teren. Rădoi le-a cerut elevilor săi să trateze meciul cu seriozitate și nu să ia în seamă problemele cu care se confruntă ASA.

Cookies