STEAUA-AKTOBE, 6 AUGUST 2014:200 de poliţişti, prezenţi la meciul STEAUA-AKTOBE,din LIGA CAMPIONILOR

de:
05 aug. 2014
0 Afișari
STEAUA-AKTOBE, 6 AUGUST 2014:200 de poliţişti, prezenţi la meciul STEAUA-AKTOBE,din LIGA CAMPIONILOR

STEAUA-AKTOBE, 6 AUGUST 2014: 

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

STEAUA-AKTOBE, 6 AUGUST 2014: 

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

STEAUA-AKTOBE, 6 AUGUST 2014: 

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;

adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic;

Cookies